2016-ban nagyon sok szuper és új dolog történt velünk, konkrétan 8 db A4-es oldalnyi eseményt szedtünk össze. Mindet nem szerettük volna rád zúdítani, de úgy gondoltuk a 12 legfontosabb eseményt mindenképp megosztjuk veled. Készítettünk egy 5 perces, izgalmas videómontázst, amit sok szeretettel ajánlunk a figyelmedbe.

cover2-grafika

[ÉVÉRTÉKELŐ VIDEÓ] 2016-os év 12 legfontosabb eseménye az Online Katapult életében

Nézd végig kérlek az összefoglaló videónkat és szeretnénk ezzel is megköszönni, hogy 2016-ban velünk tartottál. Idén ugyanígy számítunk rád, mi azért dolgozunk, hogy a te vállalkozásod sikeresebb legyen! 🙂

 

Ha sietsz, vagy szeretnéd szövegesen is átfutni a videóban elhangzottakat, alább összefoglaltuk neked:

Mi volt tehát a 12 legfontosabb mérföldkő 2016-ban az életünkben?

1. Elhatároztuk, hogy megszervezzük életünk első konferenciáját: az Online Vevőszerzés Műhelytitkai Konferenciát

2. Elkezdtünk a kampányon dolgozni, videósorozatot készítettünk, Csepregi Balázzsal jófejkedtünk, 10-12 nap alatt 50 jegyet eladtunk

 • Ehhez még egy flakon gyárba is ellátogattunk, ahol két napon keresztül forgattuk le az oktató videónkat. Alighanem ezzel a videóval dolgoztunk a legtöbbet eddig.

3. Megrendeztük a konferenciát, amelyen 130-an voltunk

 • 4,61-es értékelést kaptunk az előadásainkra a közönségtől
 • Ez volt az első olyan alkalom, amikor igazán komolyan tudtunk kapcsolódni a követőinkkel és őszintén szólva piszkosul élveztük, így elhatároztuk, hogy folytatni fogjuk az élő rendezvényeket!

4. Áprilisban úgy nézett ki, hogy megtaláltuk a „nem várt álom irodánkat” is: költöztünk, „how to create great office space” videókat nézegettünk és IKEA-ba jártunk. Végül sikerült egy élhető, kellemes munkakörnyezetet teremteni.

5. Letoltuk az AVADA tananyagunk kampányát, ami rendkívül sikeres lett.

 • Több hetet készültünk előre a tartalmakkal és a zsigereinkben éreztük, hogy nagyon jól eltaláltuk őket. Szerencsére a számok is igazoltak minket és bejött a kampány. Olyannyira, hogy az itt megtanult tapasztalatokból egy HATALMAS újdonsággal készülünk nektek 2017 tavaszán, de erről most még nem mondhatunk el többet, majd megtudjátok hamarosan!

6. A kampány után eltöltöttünk néhány napot azzal, hogy a következő szintre emeljük a videós stúdiónkat.

 • Mivel az irodában már végre volt rendesen helyünk, lehetőségünk nyílt arra, hogy több kamerás, profin bevilágított, fix mini stúdiót alkossunk. Ez számunkra egy nagy öröm volt, mert nagyon élvezzük a profi tartalomgyártást és igyekszünk folyamatosan fejlődni ebben.

7. 3 új csapattárs csatlakozott hozzánk, akikkel egy közös Gokartozás volt az első csapatépítő napunk.

 • János egyértelművé tette, hogy Ő a legjobb gokartos közöttünk!

8. Elindultak a Katapult LIVE adásaink, ráadásul nem is akárhogy: először Csepregi Balázs volt a vendégünk, utána egyből másnap Lévai Ricsivel sikerült adást csinálnunk. Aztán eljött hozzánk:

 • Sipos Zoli a marketingszöveg.com alapítója, aki egyben Magyarország legnagyobb árbevételű szövegíró cégének is tulajdonosa
 • Pongor-Juhász Attila, aki a magyar vállalkozók személyiségének, gondolkodásmódjának egyik legnagyobb itthoni fejlesztője
 • Zalaba Krisztián, a Csináld Meg blog szerzője, akitől tippeket kaptunk a személyes miértünk megtalálásához
 • Szász Mátyás, a MarketingInnovátor egyik alapítója, aki Schlingloff Sanyival együtt online marketinget és cégépítést tanít

9. Augusztus legvégén megtartottuk az első Katapult Klubtalálkozót, ahol több mint 100-an voltunk és együtt ünnepeltük a Katapult Klub 1 éves születésnapját. A klubtalálkozón a résztvevők élőben végighallgathattak két előadást, majd utána egymással építhettek kapcsolatot, s persze közben senki nem maradt sem éhes, sem szomjas, sőt, még tortánk is volt!

10. Szeptember elején csináltunk egy villámkampányt az Instant Értékesítési Tölcsérek tananyagunkhoz.

 • Ennek a fő eleme a Tölcsér Start Sorozat volt, amit még az év eleji és év közbeni kampány tapasztalataink alapján építettünk fel. A kampány jól sikerült és letudtuk a lelkiismeret furdalásunkat, ami azért keletkezett, mert nem volt olyan tananyagunk, ami a könyv utáni elindulásban segített volna az ügyfeleinknek.

11. Szeptember 10-én életünkben először kiutaztunk Amerikába egy szakmai konferenciára és nem várt módon az ehhez kapcsolódóan készített fényképünk lett az addig a pontig legtöbbet lájkolt Facebook posztunk.

 • A Content and Commerce Summit nevű konferenciára utaztunk ki Andrással és ha már elindultunk, közel két hetet kint is töltöttünk. Ez az amerikai út elmondhatatlanul inspiratív és tanulságos volt számunkra.
 • Interjút készítettünk személyesen Ryan Deiss-szal.

12. November elején teltházzal megrendeztük a Facebook Hirdetési Nap tréningünket, ahol a leghaladóbb, legféltettebb titkainkat engedtünk egy kis betekintést a jelenlévők számára 😉 Több, mint 50-en voltunk és mindenki élvezte az előadásokat és a szuper kis munkafüzetet, amit összeállítottunk.

Hát nagyjából ennyi volt, tömören, dióhéjban a tavalyi év… 🙂

Köszönjük szépen a 2016-os bizalmatokat, nagyon hálásak vagyunk, hogy itt vagytok velünk! 2017-ben egy nagyon-nagyon-nagyon nagy újdonsággal jövünk tavasszal, érdemes lesz majd figyelned!

Hamarosan jövünk a részletekkel, addig is pedig írd meg kérlek hozzászólásban a videó alatt, hogy neked mi volt 2016-nak a legnagyobb sikere. Kíváncsiak vagyunk rád, gyere és oszd meg velünk!

2017-08-24T13:31:49+00:00

A szerzőről:

Szervusz, itt Szőke András, az Online Katapult társalapítója. Részemről a megtiszteltetés, hogy itt vagy és segíthetek Neked! Mark Zuckerberg már rég megmondta, hogy a kész a jobb mint a tökéletes, így annyit tudok javasolni, CSINÁLD! Most már tudod mit, a többi csak Rajtad áll...

6 hozzászólás

 1. Zsuzsa H 2017. január 5. at 17:22 - Válaszolok

  Gratulálok fiúk! Ügyesek vagytok. És köszönöm, hogy ezt megosztjátok velünk, mert jó látni, hogy akad még fiatal, aki ebben az országban is jól tud boldogulni.
  További sok sikert nektek!

  • Szőke András 2017. január 6. at 09:23 - Válaszolok

   Kedves Zsuzsa! Köszönjük szépen a gratulációt és külön köszönjük a figyelmed, hogy követsz minket! Reméljük minél több fiatalnak, idősnek egyaránt tudunk segíteni, hogy ők is boldoguljanak!

 2. Péter B 2017. január 6. at 00:08 - Válaszolok

  A legnagyobb siker, hogy rátok találtam novemberben, majd a karácsonyi akció keretében minden a 4 fizetős anyagotokat 50%-os kedvezménnyel vehettem meg. 🙂 Nem fogok unatkozni 2017-ben!

  • Szőke András 2017. január 6. at 09:25 - Válaszolok

   Kedves Péter! Köszönjük és egyben kitartást, sok sikert kívánunk az anyagok feldolgozásához, alkalmazásához! Ez egy limitált, egyszeri akció volt, ahol olyan jó üzletet kötöttél, amilyen lehet, hogy soha többet nem lesz 😀 Hozd ki belőle a maximumot, legyen ez egy égi jel arra, hogy fent is azt akarják sikeres légy! 🙂

   • Péter B 2017. január 10. at 05:05 - Válaszolok

    Köszönöm szépen! Minden szempontból tökéletes befektetés volt.

 3. Ági 2017. január 6. at 09:28 - Válaszolok

  Szuperek vagytok! s PROFIK! Ezt szeretem!

Szólj hozzá! Érdekel a véleményed!

Csatlakozz több mint 5.000 sikerre éhes vállalkozóhoz MA!

És megkapod a kitesztelt pénztermelő fortélyainkat

INGYEN!

A fenti gombra kattintva elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat és hozzájárulsz ahhoz, hogy hírleveleket küldjünk számodra.

Sikerült! Köszönjük, és üdvözlünk a Katapulterek között!

Hamarosan kapni fogsz tőlünk egy levelet a megadott email címedre. Ebben részletesen leírjuk, hogy mire számíthatsz tőlünk, és mit kell tenned, hogy biztosan megkapd a leveleinket!