Kapcsolat 2016-11-08T16:38:03+00:00

Ha bármiben tudunk neked segíteni, akkor

Nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérlek fusd át a jobb oldali Gyakori Kérdéseket, mert könnyen lehet, hogy már korábban megválaszoltuk másnak a kérdésedet. Ha a GYIK-ben nem találsz segítséget, akkor írj nekünk emailt (hello@onlinekatapult.hu) és egy munkatársunk 2 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy válaszoljon a kérdésedre / megoldja a problémádat.

Ha bármiben tudunk neked segíteni, kérlek írj nekünk emailt a hello@onlinekatapult.hu email címre.

Tanulói fiók

Ha ezen a Bejelentkezés oldalon keresztül nem tudsz belépni, akkor kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@onlinekatapult.hu email címen. Kollégáink mindent megtesznek azért, hogy a hibádat elhárítsák legkésőbb 24 órán belül.
Ha elfelejtetted a jelszavadat, akkor kattints ide, hogy megváltoztassuk a jelszavadat. Az előbbi linken minden információt megtalálsz a jelszó változtatáshoz.
A felhasználóneved automatikusan az az e-mail cím, amit a vásárláshoz használtál. Ha nem emlékszel rá, akkor kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@onlinekatapult.hu email címen és kollégáink segítenek.

Katapult Klubtagság

Igen, csak bankkártyával lehet fizetni a Katapult Klubtagsági díjat, mert ez számodra is előnyt jelent. Így AZONNAL hozzáférést kapsz a klubhoz, nem kell várnod semmire. Minden automatikusan történik, így nem kell megfizettetnünk veled a fölösleges adminisztrációs teher költségét, amit akkor kellene megoldanunk, ha átutalással fizetnél. Az átutalást embernek kell ellenőriznie, a bankkártyás fizetés viszont automatikus és neked egyébként olcsóbb is, mert díjtalan a bankkártyás fizetés a legtöbb bank esetében. Az átutalásnak pedig plusz költsége van amit Te fizetsz, a tranzakciós díj miatt.
A klubtagság Csatlakozási oldalán add le a rendelésed, és a megrendelő űrlap végén találni fogsz majd a bankkártya adataid beírásához egyértelmű mezőket. Weboldalunk megrendelő oldalát SSL védelemmel láttuk el a maximális biztonság érdekében.

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nem csak Mi választjuk egyébként a Braintree-t, hanem más híres cégek is: Billingo (HU), Uber (USA), AirBNB (USA), GitHub (USA).

Ha elakadnál a fizetés során bárhol, akkor kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben a hello@onlinekatapult.hu címen és kollégáink segítenek.