Katapult LIVE adásaink

Ezen az oldalon megtalálod az eddig megjelent összes Katapult LIVE adásunkat.

#24 Katapult LIVE: Miért írj könyvet VALÓJÁBAN? Avagy az igazi indok, amiért nekünk megérte 3-4 hónapot “szenvedni” az új könyvünkkel

Sokan azt hiszik, hogy értik miért kell könyvet írni: bekerülhetsz vele a könyvesboltok polcaira, ez lehet az új névjegyed, végre “valaki” lehetsz, hiszen a magyar ember bizony azt gondolja, hogy a könyvíró elért már valamit! 🙂 Ezek mind igazak egyébként, de…van még valami! Akarod ismerni a haladó szintet? Akarod megérteni a lényeget egy “üzleti könyv” mögött? Ha igen, akkor nézd meg ezt a 24. Katapult Live adásunkat, mert őszintén bevezetünk Téged ebbe a “titokba”, amit igazándiból mi is csak 2016 szeptembere óta kezdtünk el igazán megérteni…:)

#23 Katapult LIVE: Hogyan adj el újból a meglévő vevőidnek OFFLINE, ám mégis teljesen automatikusan?

A 23. Katapult LIVE adásban mutatunk neked egy zseniális példát arra, hogy hogyan lehet elérni a régi vevőidet OFFLINE módon egy új ajánlattal, méghozzá teljesen automatikusan 😉

#22 Katapult LIVE: Ügyfélélmény és kosárérték maximalizálás

A szokásos, két hetente jelentkező Katapult LIVE adásunk 22. részében egy konkrét példát mutatunk neked arra, hogy hogyan lehet az ügyfélélményt és a kosárértéket egyszerre emelni. Tavaly ősszel kint jártunk egy amerikai konferencián és az ott tartózkodásunk során kipróbáltuk az Orlando Eye-t is, ami egy hatalmas óriáskerék. Az egyik legkomplettebb és legszuperebb rendszert volt lehetőségünk megfigyelni: szisztematikusan odafigyelnek arra, hogy az ügyfélélményt maximalizálják. Na és persze mondani se kell, upsell ötletért se mennek a szomszédba, ezekről is mesélünk ebben az adásban!

#21 Katapult LIVE: Hogyan automatizáld az ügyfél elégedettség mérését?

A 21. Katapult Live adásban megmutatjuk, hogy hogyan mássz bele a vevőid fejébe, hogy megtudd mit gondolnak rólad azután, hogy pénzt adtak neked. Ez számodra is fontos igaz? Annak kellene lennie, ugyanis egyetlen embernek a véleménye számít: azé, aki előtte pénzt adott neked, azaz vásárolt. Megmutatjuk a mi automatizált ügyfél elégedettség mérési rendszerünk felépítését és működését, ezért mindenképp érdemes megnézned az adást!

#18 Katapult LIVE – ÚJDONSÁG: Marketingrendszer kulcsrakészen, 6 napon belül

A 18. Katapult LIVE-ban Rényi Zsolt volt a vendégünk a SalesAutopilot-tól, akik ismét egy nagy-nagy újdonságot főztek ki, és ez csak nemrég vált teljesen publikussá. Ez nem más, mint a Kulcsrakész Rendszerek Piactér… Mi is ez a piactér és mik azok a Kulcsrakész Rendszerek? Na pont erről lesz szó ebben a LIVE adásunkban, ugyanis mi is készítettünk egy ilyen kulcsrakész rendszert, amit be is mutattunk.

#20 Katapult LIVE: A modellezés titka – avagy így érd el 1 év alatt a harmadát-negyedét annak, ami a versenytársaidnak 10-15 évbe telt

Ebben a Katapult LIVE adásban egy különleges, évindító témát hozunk el nektek. Az egyik alapelvünkről, a modellezésről szól és belsős betekintést engedünk nektek abba, hogy mi hogyan csináljuk. Megmutatjuk, hogy mi hogyan modellezzük le a versenytársak / pályatársak működését és hogyan alakítottunk ki ebből egy cselekvési tervet, aminek a segítségével a növekedésünk extrém gyors volt a mögöttünk hagyott évben.

#19 Katapult LIVE: Automata kiválasztási rendszer

A 19. Katapult LIVE adásban egy nagyon izgi témát vettünk elő: a szinte teljesen automata kiválasztási rendszerünket mutatjuk be. Ha neked is folyamatos nyűg a munkatársak profi kiválasztása, akkor keblemre – ezt az adást imádni fogod! 🙂 Bemutatunk neked MINDENT a saját, gyakorlatilag minden ponton automata kiválasztási rendszerünkből.

#17 Katapult LIVE: Így adj el telefonon, miután valaki online rendelt tőled…

A 17. Katapult LIVE adás vendége Szőllősi Gábor volt, a Vita Crystaltól. Gáborék egy nemzetközileg milliárdos forgalmú étrend kiegészítő bizniszt visznek, saját logisztikai és ügyfélszolgálati központtal. A téma is ehhez kapcsolódik: “Hogyan adj el telefonon, miután valaki online rendelt tőled? [ESETTANULMÁNY]” Éves szinten több ezer (ha nem tízezer) ügyfél megy át Gáborék keze alatt és ebben az adásban a jól bevált, saját telefonos értékesítési megoldásukba avat be minket.

#16 Katapult LIVE: Gyors, NAV-álló és automatikus számlázás mikro- és kisvállalkozóknak

Ebben az adásban Stygár László volt a vendégünk, akivel arról beszélgettünk, hogyan spórolnak meg a számlázóprogramok évente sok-sok tízezer munkanapot a magyar vállalkozóknak.

#15 Katapult LIVE: Tapasztalatok 3 hónap Facebook ÉLŐ videózás után

Ebben az adásban összefoglaljuk nektek az eddigi tapasztalatunkat a Facebookos élő adásainkból. Immáron picit több, mint 3 hónapja csináljuk, 15 adással a hátunk mögött már elég sok mindent sikerült megtapasztalni 🙂

#14 Katapult LIVE – Hogyan készíts email cím szerző oldalt, ami 50%-ot konvertál? [ESETTANULMÁNY]

Ebben az adásban egy saját optin oldalunkat elemezzük ki nektek és bemutatjuk azt, hogy miért konvertált 50,2%-ot. Ez a konverzió azt jelenti, hogy minden második ember aki látta az oldalt, megadta nekünk az email címét azért az értékes tartalomért cserébe, amit ígértünk.

#13 Katapult LIVE – Hogyan szerezz affiliate partnereket, akik többszörözni tudják a bizniszed?

Ezúttal a téma az affiliate partnerek keresése és “megszerzése” lesz. Amióta elindult a Katapult, az egyik legfontosabb tényező a sikerünkben az affiliate partnerekkel való kapcsolatunk volt. Ha neked még nincs ilyen partnerkapcsolatod, akkor mindenképp érdemes megnézned ezt az adást, mert egy HATALMAS lehetőséget hagysz ki, ha nem dolgozol aktívan a témán. A leggyorsabb, legjobb minőségű vevőt szerző módszer.

#12 Katapult LIVE – 4 db instant konverziónövelő tipp a weboldaladhoz

Egy kifejezetten izgalmas, szakmai témával készültünk nektek, Szász Matyit hívtuk meg, a Rendszermarketing társalapítóját. Matyi hoz nektek 4 db azonnal használható, neuromarketinges konverziónövelő tippet, amit már másnap alkalmazni tudtok majd a weboldalatokon.

#11 Katapult LIVE – Hogyan találd meg a személyes MIÉRT-ed és maradj motivált minden egyes nap?

Ez az adás egy picit eltér a szokásostól, ugyanis most nem a honlapoddal… nem hirdetéseiddel… nem upselljeiddel… hanem az egyik legfontosabb vállalkozói kincseddel, a MOTIVÁCIÓDDAL fogunk foglalkozni. Az egyik legértékesebb Katapult LIVE adásunkat éred el kattintás után.

#10 Katapult LIVE: Így szervezd ki az ügyfélszolgálatot, csomagküldést mindörökre és spórolj vele napokat! [SAJÁT SZTORI]

Ebben az adásban bemutatjuk (András és Zsolt), mekkora fun szívás volt az az időszak, amíg nem szerveztük a logisztikai feladatainkat. Részletesen bemutatjuk, milyen óriási változást hozott a bizniszünk életében a kiszervezés, és milyen egyéb szolgáltatásokat tud nyújtani neked a logisztikai partnered a csomagoláson és a szállításon kívül.

#9 Katapult LIVE – Hogyan startolj el az értékesítési tölcséreddel

Ebben az adásban Zsolt beszél arról, hogyan készítsd el a saját értékesítési tölcséredet, továbbá bemutatja az Online Katapult új tananyagát, az Instant Értékesítési Tölcséreket. Az adás egyúttal a Tölcsér Start Sorozat 2. része is.

#8 Katapult LIVE – 4 mód, ahogyan felhasználhatod a videót az online marketingedben

Ebben az adásban Zsolt és állandó videós partnerünk, a videokommando.hu szakértője, Szűcs János avat be titeket a marketing célú videózás rejtelmeibe.  Kivesézzük azokat a videoformátumokat amik ma, 2016-ban a legjobban működnek, és kiderül az is, hogy mekkora befektetésre kell számítanod, ha videózásra adod a fejed.

#7 Katapult LIVE – Hogyan vegyél fel online marketinges csapattársat?

Ebben az adásban Zsolt beszél arról, hogyan vegyél fel új online marketinges munkatársat? Vállalkozói tapasztalatcsere, rengeteg Online Katapultos belsős infóval nem csak az online marketinges csapattárs felvételével kapcsolatban.

#6 Katapult LIVE – Miről írj a blogodon úgy, hogy az pénzt is termeljen?

Ebben az adásban Ádámmal beszélgettünk arról, mik azok a csatornák, témák, címsorok, amelyeket nagy valószínűséggel szeretni fognak a látogatóid.

#5 Katapult LIVE – PJA 10x Marketing Kampányának kulisszatitkai

Pongor-Juhász Attila volt a vendégünk, aki az éppen most futó 10x Marketing Áttörések kampányának a kulisszatitkaiba avatott be minket.

#4 Katapult LIVE – Hogyan szerezz olyan szöveget, ami eladja, bármit is árulsz?

András Sipos Zoltánnal beszélgetett negyedik élő adásunkban, ahol a szövegírás alapjait, és a szövegírói szakmát vesézték ki a nézőkkel. Mikor érdemes kiszervezni a szövegírást? Mi kerül azon “annyiba”? Hogyan írj te is profi szöveget?

#3 Katapult LIVE – Így termeld ki az összes havi költségedet a hónap elején, anélkül, hogy dolgoznál

Szülinapi adásunkban az Online Katapult legfőbb jellemzőjéről, az előfizetéses rendszerről beszélt András és Zsolt. Inspiratív ötletek, hasznos néző kérdések és elszabadult pezsgő kattintás után.

#2 Katapult LIVE – Milyen eszközök szükségesek a Facebook LIVE-hoz? 3 szint, ahogyan el tudod kezdeni

Ebben a cikkben összeszedtük neked, hogy mik a technikai feltételei annak, hogy a világ legnépszerűbb közösségi oldalán élő adásokat készíthess. Ha tovább kattintasz, olvashatsz egy áttekintő írást és ha minden részletre kíváncsi vagy, megnézheted a Facebook Live adásunkat is.

#1 Katapult LIVE – Mennyi sales levelet küldhetsz a listádra anélkül, hogy “zavaró” lenne?

Legelső Facebook Live adásunkban Domán Zsolt Csepregi Balázzsal beszélt arról, hogy mennyi sales levelet lehet kiküldeni anélkül, hogy az zavarná a közönségedet. A két órás adás során válaszoltunk egy sor hasznos nézői kérdésre és egy kis Marketinges Barátok Közt is belefért a programba.