blogkep-braintreemailmaster-okhubiztonsagosvasarlas-v

Úgy érzed, hogy nem biztonságos a bankkártyás fizetés? Akkor ez a cikk neked szól, 3 betonbiztos érvvel bebizonyítjuk neked azt, hogy miért nincs okod félelemre.

Miért biztonságos az online bankkártyás fizetés az Online Katapultnál?

(Lszi, nézd el nekem, hogy 30 ms-nél becsúszott egy csúnya szó, az őszinteségre jobban figyeltem, mint az udvariasságra 🙂 Kösz, előre is!)

Betonbiztos érvek az Online Katapultnál történő
biztonságos bankkártyás vásárlás mellett:

kuldetesunksotetzold

1. Vállaljuk az arcunkat, nevünket

Ahogy látod, Mi tanácsadók vagyunk. Magyarország pedig ilyen értelemben véve elég pici piac, nagyon gyorsan hitelünket vesztjük tanácsadóként, ha nem teszünk meg mindent azért, hogy biztonságos legyen a bankkártyás fizetésünk. Elég erős érv, nem kockáztatnánk a hírnevünk.

braintreelogosotet

2. A PayPal tulajdona a fizetési szolgáltatónk

A bankkártyás fizetést a Braintree működteti nálunk, a Braintree-t pedig felvásárolta a PayPal. Szerintem a PayPal neve elég jó garancia a biztonságra. Ráadásul olyan nagy cégek használják a Braintree-t, mint az Uber, az AirBnB és a GitHub. Ekkora cégek nem használnák, ha nem lenne minden rendben vele.

katapult illustraciok10

3. Csúcsszuper iframe technológia a biztonságért

Te tulajdonképpen nem a Mi honlapunkon adod meg a bankkártya adataidat, hanem a Braintree honlapján. Ha megnézed a megrendelő űrlap forráskódját, akkor látszik, hogy iframe technológia segítségével van meghívva a Braintree honlapja és Te nekik adod meg egyenesen a bankkártya adatokat. Fő a biztonság, szerintünk is 🙂

+1 érv, a PCI DSS megfelelőségi bizonyítványunk:

screencapture-www-securitymetrics-com-portal-reports-compliance_certificate-1440662635205

A Security Metrics egy amerikai cég, akik arra szakosodtak, hogy a bankkártyás fizetési rendszereket biztonsági szempontból minősítsék. A cég minősítése szerint megfelelünk a PCI DSS szabványnak, így nyugodtan elfogadhatunk bankkártyát a honlapunkon.

A PCI DSS a nagyobb bankkártya társaságok (VISA, MasterCard, AMEX, JCB, Discovery) által létrehozott adatbiztonsági szabvány, aminek az a célja, hogy érdemben csökkentse a bankkártyás fizetéssel való visszaélés lehetőségét. Aki bankkártyás fizetést biztosít, annak meg kell felelnie ennek a szabványnak.

Kérdésed van?

Akkor tedd fel 🙂 Lent a kommentelési lehetőségnél kérlek írd le a kérdésedet és mindenképpen válaszolunk rá.