Csatlakozz az Online Katapult csapatához!2018-08-28T10:04:55+00:00

CSATLAKOZZ A CSAPATUNKHOZ

Csatlakozz az Online Katapult bővülő csapatához

Légy tagja Magyarország egyik leggyakorlatiasabb
online marketing tanácsadó cégének

Kik vagyunk mi és mit csinálunk?

Az Online Katapult egy baráti hangulatú, pár fős cég, ahol mindenki azért dolgozik, hogy a leggyakorlatiasabb praktikákat átadhassuk a magyar mikro- és kisvállalkozóknak az online vevőszerzéssel kapcsolatban. Piszkosul részletes online oktatóanyagokkal, a könyvünkkelélő tréningekkel, 100+ fős konferenciákkal segítünk hazai vállalkozóknak abban, hogy végre meg tudják érteni ÉS meg tudják valósítani egy online vevőszerző rendszer felépítését.

Azt szokták mondani rólunk az ügyfeleink, hogy mi vagyunk Magyarország leggyakorlatiasabb online marketinget oktató cége. Minden csapattagunk azért dolgozik nap, mint nap, hogy ez így is maradjon.

Nyitott pozíciók azonnali kezdéssel:

Ügyfélszolgálati Csapattárs (napi 4 óra)
Tovább a pozíció részleteihez

Nyitott pozíciók azonnali kezdéssel:

Ügyfélszolgálati Csapattárs (napi 4 óra)
Tovább a pozíció részleteihez

Online Marketing Menedzser (főállás)
Tovább a pozíció részleteihez

Nézd meg, hogy milyen a hangulat egy csapatos gokartozáson nálunk:

Ezért jó velünk dolgozni

Top szakmai színvonal
Nyugodtan nézz körül a honlapunkon, nézd meg, hogy mit mondanak rólunk az ügyfeleink videókon. Vedd észre, hogy odafigyelünk a designra, az apróságokra, a szakmánkra meg főleg. Ugyanezt várjuk a csapattagjainktól is!

Az ember a legfontosabb
Nálunk fontos vagy egyénileg: azt akarjuk, hogy jól érezd magadat közöttünk és a munkádban. Ezért mindent megteremtünk az ideális munkavégzéshez: minőségi az irodai életterünk, jól megfizetjük a csapattagjainkat és minden eszközt rendelkezésre bocsájtunk a hatékony munkavégzéshez.

Pozitívak és gyorsak vagyunk
Senki sem panaszkodik nálunk, mert mindenki tudja jól, hogy a cselekvés fogja megoldani a problémákat. Nem okoljuk a környezetet sohasem, hanem megváltoztatjuk úgy, hogy jó legyen 🙂 És bizony nem vagyunk lassúak: nyitott és proaktív elmével tevékenykedünk.

Folyamatos tanulás mindenkinek
Mi a kapitalista jellegű képzésekben hiszünk, ezért havi szinten kötelező valamilyen könyvet / oktató anyagot / konferenciát megtanulnod azért, hogy a szakmádban folyamatosan fejlődni tudj. Ez neked is és nekünk is jó – ezért biztosítani fogjuk rá az időt és lehetőséget.

Fiatal csapat
Minden csapattagunk elég fiatal és nyitott. Egész biztos, hogy nem fogod a fejedet a falba verni megszokások és begyöpösödött módszerek miatt. Mindenki azonnal tanul és a leghatékonyabb formájában végzi a munkáját. Tőled is ezt várjuk.

Mi vagyunk az alapítók és tulajdonosok

Bal oldalt én vagyok Domán Zsolt, jobb oldalt pedig Szőke András. Ez két kép nagyon cool, szóval mindenképpen ki kellett tennünk ide, de valójában a mindennapokban farmerban, pólóban és pulcsiban fogsz velünk találkozni 🙂 Nagyon kedveljük egymást Andrással, sokat ugratom ezt a dagadtat nap, mint nap – mi mást is tennék “fogpiszkáló létemre”. Szóval nem savanyú nálunk a hangulat, azonban az eredményeink elérését nagyon komolyan vesszük és mindent megteszünk azért, hogy elérjük őket. Tőled is ugyanezt várjuk!

Domán Zsolt és Szőke András
az Online Katapult társalapítói

Ilyen volt a hangulat 2016 márciusában az első,
130+ fős konferenciánkon:

Még több fotó a Facebook oldalunkon ide kattintva.

(Érdemes megnézned a képeket, mert betekintést nyújtanak abba a minőségbe, amit minden nap képviselünk és elvárunk a csapattagjainktól. Akármilyen pozícióban is dolgozol majd velünk együtt, hasonlóan cool minőséget várunk tőled, mint bármi, amit a fotókon látsz.)

Valóban nem csak tanítjuk, hanem több saját online vállalkozáson keresztül csináljuk. 100%-ban saját, kiszervezett, online vállalkozásunk a Hölgyelőny.hu, a PaleoReceptkönyv.hu, a honlapotneked.hu. Ezeken felül árultunk már saját vállalkozás keretében rajzolható telefontokot, gyógyteát, pólókat, angol tanulószoftvert. Online marketing kivitelezőként sikeresen működtünk együtt ügyfelekkel a legkülönbözőbb iparágakban: önéletrajzírás, állatorvosi rendelő, nyelviskola, alakformáló stúdió, fitnessz stúdió, B2B marketing automatizációs szoftver, villanyszerelés.

Ezért tudunk különlegesek és egyedülállóak lenni, ezeket a tapasztalatokat ültetjük át az oktatóanyagainkba, a lehető legrészletesebben leírva és segítve a megvalósítást.

Ha érdekel az online marketing,
őszintén hisszük, hogy nálunk
gyakorlatorientáltabb helyen nehezen dolgozhatsz
ma Magyarországon

Ha a mi csapatunk tagja leszel, akkor a munkád nem papírtologatásból és meetingekből fog állni – noha része lesz majd a teendőidnek az, hogy dokumentáld az elvégzett munkádat és egyeztess velünk / az ügyfelekkel – hanem tényleges eredményt fogsz elérni. Komplett online értékesítési tölcsért tervezel, Facebook hirdetés CPC-t / CTR-t elemzel, email kampányokat tervezel, landing oldalakat gyártasz a saját oktatóanyagaink segítségével saját kezűleg. Nálunk a szakmai pozíciókban bepiszkoljuk a kezünket, mert egyszerűen csak tudjuk hogyan kell csinálni és meg is csináljuk. És aztán örülünk az eredményeknek 🙂

Ha nekünk nem hiszed el, akkor nézd meg mit mond rólunk
más elismert magyar marketingszakember:

Mit gondol Csepregi Balázs a könyvünkről?

“Ennek a könyvnek az a hatalmas haszna, hogy kézen fogja Önt, és segít megírni Önnek az első csali feliratkozási oldaltól az utolsó upsell oldalig, az összes szükséges tartalmat ahhoz, hogy összeálljon az első önműködő értékesítési rendszere!”

Csepregi Balázs
a MailMaster / SalesAutopilot társtulajdonosa

Mit gondol Sipos Zoltán a könyvünkről?

“Egy olyan hiánypótló művet hoztak létre, aminek szerintem minden cégvezető könyvtárában helye kell legyen. Valódi bizonyított példák, hazai mintákkal, konkrét gyakorlati útmutató a komplett megvalósításig.”

Sipos Zoltán
a Marketingszöveg.com alapítója

Mit gondol Szász Mátyás a könyvünkről?

“Ha Ön egészen sok pénzt szeretne keresni az interneten, akkor egész biztosan állíthatom, hogy egy dolog nélkül nem fog menni: egy precíz és alapos leírásra mindenképpen szüksége lesz. Pont ezt adja ez a könyv.”

Szász Mátyás
a Marketinginnovátor alapítója

Fontos tudnivalók az

ÉRTÉKRENDÜNKRŐL

(emberileg ezekben érdemes egyetértenünk!)

Akkor fogod a legjobban érezni magadat nálunk,
ha Te is egyetértesz a zöld területben lévő dolgokkal:)

  • Légy saját magad motorja – Nálunk mindenki magasan önmotivált mind magánéletben, mind a szakmájában. Ebből egyenes ágon következik, hogy csak olyan emberekkel akarunk együtt dolgozni, akiknek perzselő vágyuk van arra, hogy egyre és egyre jobbá váljanak a szakmájukban. (Ehhez mi mindent megadunk: eszközpark, továbbképzésre idő és pénz – ha nálunk hozod az eredményeket, just say the word és mi invesztálunk beléd.)
  • Te hajtsd ki a saját eredményeid – Az első pontból következik, hogy nem akarunk a “főnökeid” lenni. Nem is szeretjük ezt a szót. András és én (Zsolt) inkább maximum a vezetőid leszünk, akik meghatározzák a cég fő fejlődési irányát és ehhez mutatunk neked utat – azonban a TE szakmai feladatodnak TE leszel a főnöke. Nem szólunk bele a dolgodba, hiszen hozni fogod az eredményeket, a részletek kevésbé érdekelnek minket.
  • Élj 2018-ban – Nagyon gyorsan fejlődő iparágban tevékenykedünk, ezért akkor fogod élvezettel nálunk tölteni az idődet, ha: nem tudod, hogy mi az a tantusz; csak halványan emlékszel a teletextre; felhúzod a szemöldöködet ha nincs mobilinternet egy okostelefonon; felfoghatatlan számodra, hogy miért néz valaki tévét (sporton kívül – az F1-et nem adják máshol, csak warez streamen, az pedig nem adja annyira…).

  • Szeresd a technikát – A legmodernebb eszközökkel és szoftverekkel dolgozik nálunk mindenki: minden héten megtanulunk / kipróbálunk egy új szoftvert, amivel hatékonyabban tudjuk végezni a munkánkat. Elengedhetetlen, hogy a számítógép/okostelefon szerves része legyen az életednek és nagyfokú magabiztossággal kezeld. Bocsi, de itt ehhez érteni kell – de minimum nyitottnak lenni arra, hogy napok alatt kitanulj bármit.
  • Légy pozitív:) – Hiszünk abban, hogy pozitív hozzáállással, hatékony közös munkával sokkal jobb eredményeket tudunk elérni. Így mi panaszkodás helyett inkább segítünk egymásnak ha elakadunk, hogy minél gyorsabban megoldást találjunk a problémákra. Örülünk neki, ha te is hasonlóan gondolkozol:)

(Ezek a dolgok nem állnak olyan közel a szívünkhöz)

  • Márketing veszély!!234!! – Ha számodra a marketing=füllentés, az értékesítés=nyomulás, a reklámok idegesítenek és nem vagy nyitott a marketingorientált gondolkodásmódra valamint AdBlock-ot használsz a mindennapokban, akkor az a tippünk, hogy semmilyen pozícióban sem fogod jól érezni magadat nálunk.

visszahuz_jobb

Milyen lehet

velünk dolgozni?

8:00-tól alkotunk 16:30-ig

Főként az a célunk, hogy az eredmények meglegyenek, nem feltétlenül munkaidőre gyúrunk. Ha hozod az eredményeket, akkor nem szőrözünk néhány perc késésen. A munkaidődön felül 30 perc ebédszünetet mindenki nyugiba el szokott tölteni nálunk – akár járhatsz majd velünk ebédelni 🙂 (Van aki hoz ebédet, a csapat fele az irodában ebédel.) Mi magunk gyakran “túlórázunk”, mert imádjuk azt, hogy a semmiből hozunk létre valamit és bizony alkotás közben kevésbé érdekel a “munkaidő” eleje és vége. Tőled nem elvárás ez, azonban nagyon örülünk neki, ha szenvedélyes vagy és néha többet teszel bele a munkádba, mint amit az átlagos társadalmi elvárás szerinti munkaidő takar – cserébe a cégünk is többet tud nyújtani neked minden területen.

Saját munkaállomásod lesz, saját eszközökkel

Az irodában lesz egy teljesen saját használatú asztalod, beszerzünk neked egy saját SSD-s céges laptopot. A munkával kapcsolatos költségeidet (telefon, utazás, tárgyalás stb.) térítjük, amennyiben a munkakörödből fakadóan lesz ilyen. Minden egyéb eszközt igyekszünk beszerezni neked, hogy a leghatékonyabban tudd végezni a munkádat.

Ide járunk majd be:

Irodánk a Fővám tér közelében, az Imre utcában van. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető az M4-es metróval, a 2-es, 47-es, 47B, 48-as és 49-es villamosokkal, valamint a 83-as trolival. Számos parkolóház van a környéken, ha autóval érkeznél, de jöhetsz bringával is, az irodában szem előtt lesz a kétkerekűd 😉

Nagyon kényesek vagyunk arra, hogy minőségi élettérben tudjunk dolgozni, ezért az új irodánkra nem sajnáltuk a befektetést.

Az iroda jellemzői:

  • 100 nm2-es terület
  • 3 szoba (ebből 1 videóstúdiós funzone kanapéval-babzsákokkal, 1 munkaállomás szoba, 1 privát szoba) + konyha
  • tágas, fényes
  • modern bútorok, felújított helységek

Hidd el, az irodával nem lesz problémád 🙂

Így néz ki az irodánk:

babzsak-elet

Ilyen az élet a nyugis babzsákunkban, amikor nem épp az egészséges álló asztalnál dolgozunk 🙂

fun1

Funzone szoba: videós felszerelések, álló asztal, babzsák, whiteboard, kanapé – és a Katapultos Rex, kiszúrod?

Ez a szerény konyhánk - őszintén szólva eddig egyikőnk se kifejezett konyhatündér, de van mikró és az csodákra képes!

Ez a szerény konyhánk – őszintén szólva eddig egyikőnk se kifejezett konyhatündér, de van mikró és az csodákra képes!

fun2

Ez a szoba direkt videózós és kreatívabb célokra lett kialakítva – mi imádjuk, Te is bírni fogod!

Itt található mindenkinek a munkaasztala - jó nagy, széles asztallap kényelmes székekkel. Nagyon világos a szoba és van klíma ;)

Itt található mindenkinek a munkaasztala – jó nagy, széles asztallap kényelmes székekkel. Van klíma 😉

Nagyon kényesek vagyunk arra, hogy világos és tágas legyen az életterünk - ha Te is kedveled a fényt, akkor nem lesz problémád az irodánkkal :)

Nagyon kényesek vagyunk arra, hogy világos és tágas legyen az életterünk – ha Te is kedveled a fényt, akkor nem lesz problémád az irodánkkal 🙂

Ezek után úgy érzed, hogy

szívesen dolgoznál

az Online Katapult csapatában?

Akkor nézd meg, hogy milyen egyéb szabad pozícióba keresünk csapattagot itt.

Megnézem a pozíciókat!