2016-ban nagyon sok szuper és új dolog történt velünk, konkrétan 8 db A4-es oldalnyi eseményt szedtünk össze. Mindet nem szerettük volna rád zúdítani, de úgy gondoltuk a 12 legfontosabb eseményt mindenképp megosztjuk veled. Készítettünk egy 5 perces, izgalmas videómontázst, amit sok szeretettel ajánlunk a figyelmedbe.

cover2-grafika

[ÉVÉRTÉKELŐ VIDEÓ] 2016-os év 12 legfontosabb eseménye az Online Katapult életében

Nézd végig kérlek az összefoglaló videónkat és szeretnénk ezzel is megköszönni, hogy 2016-ban velünk tartottál. Idén ugyanígy számítunk rád, mi azért dolgozunk, hogy a te vállalkozásod sikeresebb legyen! 🙂

Ha sietsz, vagy szeretnéd szövegesen is átfutni a videóban elhangzottakat, alább összefoglaltuk neked:

Mi volt tehát a 12 legfontosabb mérföldkő 2016-ban az életünkben?

1. Elhatároztuk, hogy megszervezzük életünk első konferenciáját: az Online Vevőszerzés Műhelytitkai Konferenciát

2. Elkezdtünk a kampányon dolgozni, videósorozatot készítettünk, Csepregi Balázzsal jófejkedtünk, 10-12 nap alatt 50 jegyet eladtunk

 • Ehhez még egy flakon gyárba is ellátogattunk, ahol két napon keresztül forgattuk le az oktató videónkat. Alighanem ezzel a videóval dolgoztunk a legtöbbet eddig.

3. Megrendeztük a konferenciát, amelyen 130-an voltunk

 • 4,61-es értékelést kaptunk az előadásainkra a közönségtől
 • Ez volt az első olyan alkalom, amikor igazán komolyan tudtunk kapcsolódni a követőinkkel és őszintén szólva piszkosul élveztük, így elhatároztuk, hogy folytatni fogjuk az élő rendezvényeket!

4. Áprilisban úgy nézett ki, hogy megtaláltuk a „nem várt álom irodánkat” is: költöztünk, „how to create great office space” videókat nézegettünk és IKEA-ba jártunk. Végül sikerült egy élhető, kellemes munkakörnyezetet teremteni.

5. Letoltuk az AVADA tananyagunk kampányát, ami rendkívül sikeres lett.

 • Több hetet készültünk előre a tartalmakkal és a zsigereinkben éreztük, hogy nagyon jól eltaláltuk őket. Szerencsére a számok is igazoltak minket és bejött a kampány. Olyannyira, hogy az itt megtanult tapasztalatokból egy HATALMAS újdonsággal készülünk nektek 2017 tavaszán, de erről most még nem mondhatunk el többet, majd megtudjátok hamarosan!

6. A kampány után eltöltöttünk néhány napot azzal, hogy a következő szintre emeljük a videós stúdiónkat.

 • Mivel az irodában már végre volt rendesen helyünk, lehetőségünk nyílt arra, hogy több kamerás, profin bevilágított, fix mini stúdiót alkossunk. Ez számunkra egy nagy öröm volt, mert nagyon élvezzük a profi tartalomgyártást és igyekszünk folyamatosan fejlődni ebben.

7. 3 új csapattárs csatlakozott hozzánk, akikkel egy közös Gokartozás volt az első csapatépítő napunk.

 • János egyértelművé tette, hogy Ő a legjobb gokartos közöttünk!

8. Elindultak a Katapult LIVE adásaink, ráadásul nem is akárhogy: először Csepregi Balázs volt a vendégünk, utána egyből másnap Lévai Ricsivel sikerült adást csinálnunk. Aztán eljött hozzánk:

 • Sipos Zoli a marketingszöveg.com alapítója, aki egyben Magyarország legnagyobb árbevételű szövegíró cégének is tulajdonosa
 • Pongor-Juhász Attila, aki a magyar vállalkozók személyiségének, gondolkodásmódjának egyik legnagyobb itthoni fejlesztője
 • Zalaba Krisztián, a Csináld Meg blog szerzője, akitől tippeket kaptunk a személyes miértünk megtalálásához
 • Szász Mátyás, a MarketingInnovátor egyik alapítója, aki Schlingloff Sanyival együtt online marketinget és cégépítést tanít

9. Augusztus legvégén megtartottuk az első Katapult Klubtalálkozót, ahol több mint 100-an voltunk és együtt ünnepeltük a Katapult Klub 1 éves születésnapját. A klubtalálkozón a résztvevők élőben végighallgathattak két előadást, majd utána egymással építhettek kapcsolatot, s persze közben senki nem maradt sem éhes, sem szomjas, sőt, még tortánk is volt!

10. Szeptember elején csináltunk egy villámkampányt az Instant Értékesítési Tölcsérek tananyagunkhoz.

 • Ennek a fő eleme a Tölcsér Start Sorozat volt, amit még az év eleji és év közbeni kampány tapasztalataink alapján építettünk fel. A kampány jól sikerült és letudtuk a lelkiismeret furdalásunkat, ami azért keletkezett, mert nem volt olyan tananyagunk, ami a könyv utáni elindulásban segített volna az ügyfeleinknek.

11. Szeptember 10-én életünkben először kiutaztunk Amerikába egy szakmai konferenciára és nem várt módon az ehhez kapcsolódóan készített fényképünk lett az addig a pontig legtöbbet lájkolt Facebook posztunk.

 • A Content and Commerce Summit nevű konferenciára utaztunk ki Andrással és ha már elindultunk, közel két hetet kint is töltöttünk. Ez az amerikai út elmondhatatlanul inspiratív és tanulságos volt számunkra.
 • Interjút készítettünk személyesen Ryan Deiss-szal.

12. November elején teltházzal megrendeztük a Facebook Hirdetési Nap tréningünket, ahol a leghaladóbb, legféltettebb titkainkat engedtünk egy kis betekintést a jelenlévők számára 😉 Több, mint 50-en voltunk és mindenki élvezte az előadásokat és a szuper kis munkafüzetet, amit összeállítottunk.

Hát nagyjából ennyi volt, tömören, dióhéjban a tavalyi év… 🙂

Köszönjük szépen a 2016-os bizalmatokat, nagyon hálásak vagyunk, hogy itt vagytok velünk! 2017-ben egy nagyon-nagyon-nagyon nagy újdonsággal jövünk tavasszal, érdemes lesz majd figyelned!

2018-03-16T10:38:02+00:00

A szerzőről:

Szervusz, itt Szőke András, az Online Katapult társalapítója. Részemről a megtiszteltetés, hogy itt vagy és segíthetek Neked! Mark Zuckerberg már rég megmondta, hogy a kész a jobb mint a tökéletes, így annyit tudok javasolni, CSINÁLD! Most már tudod mit, a többi csak Rajtad áll...

Csatlakozz több mint 5.000 sikerre éhes vállalkozóhoz MA!

Iratkozz fel az INGYENES bevételnövelő cikkekről, tanácsokról, élő adásokról és a Katapult legjobb ajánlatairól szóló leveleinkre!

A fenti gombra kattintva tudomásul veszed az adatkezelési szabályzatunkat.

Sikerült! Köszönjük, és üdvözlünk a Katapulterek között!

Hamarosan kapni fogsz tőlünk egy levelet a megadott email címedre. Ebben részletesen leírjuk, hogy mire számíthatsz tőlünk, és mit kell tenned, hogy biztosan megkapd a leveleinket!