[KK] Katapult Klub várólista landing (waitlist) 2018-05-02T08:55:48+00:00

Online Katapult logó_fekvő_fehér

ISMERD MEG A LEGÚJABB MARKETING TECHNIKÁKAT

90+ tananyag, 580+ Klubtag, kifogyhatatlan tudás.

A Katapult Klub jelenleg zárva van. Most azon dolgozunk, hogy a meglévő Klubtagjaink újabb és újabb szinteket lépjenek meg az Online Vevőszerzés terén. De az igazi online marketing forradalom még csak most kezdődik… Klikk az alábbi gombra, és értesülj elsőkézből arról, amikor újra megnyitjuk a Klub kapuit.

Már Klubtag vagy? Klikk ide a bejelentkezéshez!

A KATAPULT KLUB ABBAN SEGÍT, HOGY TÖBB PÉNZT KERESS AZ INTERNETEN

Íme, az online vevőszerzés tudományának teljes tárháza:

90+ exkluzív tananyag és személyre szabott válaszok, amikkel egy csapásra megnövelheted az online bevételeidet…

katapult-klub-bejarat

 • Egyetlen könyv áráért egy egész könyvtárat kaphatsz. Nem csak elméleti tudást szerzel, hanem konkrét kivitelezési terveket és segítséget a megvalósításhoz.
 • Nem kell többé a megérzésedre hagyatkoznod. A kérdéseidre a Klub többi tagja és Mi is szívesen válaszolunk, az erre a célra létrehozott Facebook csoportban!
 • Ingyenes telefonos konzultáció! Minden második hónapban telefonos konzultációt tartunk, ahol 3 órán keresztül állunk a Klubtagok rendelkezésére. A vonal végén Domán Zsolt vagy Szőke András válaszolja meg a kérdéseidet.

 • 20% azonnali kedvezmény: A Klubtagok minden tananyagunkból 20% kedvezményt kapnak, így a tagsági díj már egy vásárlás után megtérülhet.

Klubtalálkozó évente több alkalommal

Nézd meg a legutóbbi Klubtalálkozó képeit:

BaráthAtestimonial

“Kriszta, a marketingvezetőnk, kötelezővé tette Zsolték anyagait a marketingmenedzsereink számára.”
Baráth András

Pillants bele, mi várhatna Rád…

a jobb oldali videóban a Katapult Klub anyagaiból
kaphatsz egy inspiráló ízelítőt

… libabőr garantált!

Elmélkedés helyett
modellezd le azt Tőlünk, ami működik!

klublogoA Katapult Klub egy zárt, kívülről “csak úgy” elérhetetlen felület, egy online kincseskamra, melybe felhasználónév-jelszó párossal tudsz belépni. Ebben a kincseskamrában őrizzük az alábbi kivitelezési terveket, melyekhez folyamatosan, havonta újabbakat készítünk, a régieket pedig frissítjük, karban tartjuk.

Ezeket a kivitelezési terveket IS megkapod, ha klubtag leszel

cover-funnel

Hogyan tervezd meg az értékesítési tölcséred?

A profitmaximalizáló értékesítési tölcsér az online eladás alapja. A tölcsér teszi lehetővé, hogy több vevőnek egyre többet és többször tudj eladni. 

Hogyan készítsd el az első lead magneted?

A lead magnet segítségével bárkiből ki tudod “csalni” az email címét, ráadásul úgy, hogy imádni fog téged. Ez az anyag megreformálja az email cím gyűjtésed!

Hogyan tervezd meg a belépő terméked?

Ajtóstul a házba, egyből eladni a legdrágább terméket? Á-Á! Kell egy csali, ami megfogja a 21. század vevőjét és behúzza a kosárba…

Hogyan tervezd meg az optin oldalad?

Ha eddig siralmasan szerepelt a feliratkozó oldalad, akkor nagy eséllyel nem vetted figyelembe azt a 12 kritériumot, amit ez a kivitelezési terv elmagyaráz neked.
cover-funnel

Hogyan tervezz meg egy komplett Facebook kampányt, elejétől a végéig?

Egy jól beállított Facebook kampány friss vérrel pumpálja tele a pénzt nyomtató értékesítési tölcséred. Itt van egy segédlet, hogyan állítsd be jól!

Hogyan kezdj neki a szakkönyved megírásának? Lépésről-lépésre útmutató Pető Bencétől

Azt mondják, hogy mindenkiben van egy könyv és ez rád is igaz, függetlenül az iparágadtól! Ez a kivitelezési terv arra fókuszál, hogy átlendítsen téged a könyvírás kezdeti nehézségein

Ezek a kivitelezési tervek azért roppant értékesek egy olyan mikrovállalkozónak mint TE, mert csináld magad, készre szerelt segítséget, sablonokat adnak az online eladásod gatyába rázásához. Dupla olyan gyorsan haladhatsz, töredékére csökkentve a bukdácsolást. Azt csinálhatod ami működik, ami elad online.

[BELÉPŐ TERMÉK GENERÁTOR] Mi legyen a belépő terméked?

Ez az anyag személyre szabott segítséget fog adni neked ahhoz, hogy kitaláld a vállalkozásodhoz legjobban passzoló belépő terméket, vagy belépő termékeket.

Hogyan használd az Analyticset?

Ebben a kivitelezési tervben részletesen végigmegyünk az Analytics használatán: megmutatjuk a kezelőfelületnek a legfontosabb részleteit, illetőleg elmagyarázzuk, hogy hol van a helye a céged életében a szoftvernek.

Hogyan add el a könyvedet online? Útmutató a saját tapasztalataink alapján

Rendben, most már tudod, hogyan kezdj hozzá a könyvíráshoz, sőt, jó esetben már el is készítetted azt. Itt az ideje arra koncentrálnod, hogyan add el és hogyan építsd az újdonságodra akár a komplett online bizniszed.
cover-elovideo

Hogyan készíts házilag vérprofi élő videót?

A videó a jövő, pláne ha online eladásról van szó. A videót kismilliárd helyen lehet használni az értékesítés során, ebben a kivitelezési tervben pedig erre tanítunk meg, hogyan készíts profi élő videót.

7 tipp, amivel gyorsíthatsz a WordPress weboldaladon

Ha WordPress-t használsz, akkor ezt a kivitelezési tervet imádni fogod: a segítségével a FELÉRE (!) csökkentettük az oldalunk betöltődési sebességét. A gyorsabb oldalbetöltődés minden kutatás szerint magasabb online bevételt is jelent, szóval kattints ide és vedd fel velünk a kesztyűt a másodpercek ellen!

Hogyan maximalizáld a profitodat?

Ebben a kivitelezési tervben részletesen bemutatunk neked mindent, ami ahhoz kell, hogy maximalizálni tudd az értékesítési tölcséredben rejlő profitot.

Neked nem kell a saját pénzeddel kísérletezned, mi már megtettük helyetted. Kulcsrakész ötletek és “lépésről-lépésre” útmutatók, amivel egy az egyben fel tudod építeni a tökéletes online vevőszerző rendszered számítástechnikai tudás nélkül!

Hogyan tervezd meg a sales oldalad?

Mit szólnál egy 19 lépésből álló formulához, amivel ezután BÁRMIT el tudsz adni? Ez nem álom, tényleg pár kattintásra vagy csak tőle…
cover-adwords

Hogyan állítsd be az AdWords hirdetéseidet?

A vásárlásra kiéhezett látogatók mind AdWords-ből jönnek. Feltéve ha használod és jól van beállítva, jó hirdetésekkel… Ez a kivitelezési terv abban fog segíteni, hogy jól használd!
cover-elovideo

Hogyan valósítsd meg az értékesítési tölcséred a MailMaster / SalesAutopilot segítségével?

Ha már érted az online értékesítési tölcsérek lényegét, akkor könnyen előfordulhat, hogy már csak azt a szoftvert, eszközt keresed, amivel ezt megtudod valósítani teljes egészében.

A kivitelezési terveken felül BÓNUSZ a klubban:

Itt azokat a legropogósabb, fű alatti tippeket, ötleteket és módszereket kapod,
amivel még azelőtt szakíthatsz hatalmas pénzeket, hogy a konkurenciád elrajtolt volna…

azsenialistolvajmodszer

A “Zseniális Tolvaj módszer”, amivel ellopod a piac összes potenciális vevőjét

Hogyan lehetséges az, hogy a teljes piacról ELLOPD az összes potenciális, de még vásárlásra meg nem érett vevőt egy egyszerű stratégiával?

kerdezz-felelekoptinminta

Kérdezz-felelek optin oldal, amivel akár 30%-os a feliratkozási arányod (hideg látogatók esetén!)

Hogyan tudsz olyan optin oldalt készíteni, ami teljesen hideg, Téged és a cégedet egyáltalán nem ismerő látogatók 30%-át feliratkoztatja a listádra?

facebooktevut

Honlapkészítés marketing központú gondolkodásmóddal

Részletesen bemutatjuk neked azt, hogy mi milyen eszközökkel, szoftverekkel készítjük ÓRÁK alatt, saját kezűleg a honlapjainkat. Elengedhetetlen a gyors haladáshoz, nézd meg.

facebooktevut

Facebook Tévút – ezen jársz ha még nem kerested meg Facebookon az első 1 milliódat

A Facebookot egy mikrovállalkozó kettő, gyökeresen eltérő módon tudja használni, ebből az egyik egy rejtett pénztemető és csak a másik hoz  bevételt. Te melyik úton jársz?

mobilgeddon

Mindent a Mobilgeddonról és a mobilos látogatóvásárlás milliókat érő titkáról

Mi az, amit tudnod kell a Mobilgeddonról és az igazi hátrányairól a büntetésen felül? +1 tipp a “mobilos látogató vásárlásról”, amivel 2 millió forintot kerestünk.

ongyilkoswebshop

Az öngyilkos webshop esete – már akkor halálra volt ítélve mikor elindult

Lehet, hogy már akkor megástad a saját vállalkozásod sírját mikor webshopot indítottál? Mi az ami sokkal jobban ad el helyette és hogyan lehet a tiéd?

kuponos

Bevételduplázó kuponos módszer, amit a bárki le tud másolni és nem mellesleg 20 milliós bevételt hozott

Nézd meg azt az esettanulmányt ami részletesen bemutatja azt a kuponos módszert ami megduplázta az eladásainkat és több milliós bevételt hozott.

facebooktevut

Hogyan és hol hirdess, hogy minél több vevőd legyen? Alapvető fontosságú anyag!

Mindent elmagyarázunk neked azzal kapcsolatban, hogy hol kell hirdetned ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabb megtérülést láthasd!

A Klubanyagok között számos bizonyítottan működő online stratégiát találsz. Ezekből megtanulhatod, hogyan ragadd meg a potenciális vásárlóid figyelmét, és hogyan tartsd meg, amíg nem vásárolnak. Mi ugyanezeket a módszereket alkalmazva adtunk el több mint 50 millió forint értékben az elmúlt másfél évben.

ongyilkoswebshop

Az ügyfél érték lépcső, ami finanszírozni tudja a működési költségeidet minden hónapban!

Nézd végig ezt a videót és duplázd meg a jelenlegi 1 db vásárlóra eső bevételedet. PLUSZ: nagy meglepi a videó végén, ami finanszírozni tudja a működési költségeidet minden hónapban!

ongyilkoswebshop

Hogyan válj VADIDEGENBŐL pár nap alatt szerethető figurává az új feliratkozóid szemében?

Ebben a videóban egy olyan egyszerűen és gyorsan kivitelezhető módszert fogok neked mutatni, amivel azonnal érzelmi kapcsolatot tudsz majd építeni a listádra feliratkozó emberekkel.

ongyilkoswebshop

Így állíts mézzel bekent csapdát, amibe beleragadnak a potenciális vásárlóid

Mik azok a landing oldalak és miért érdemes használnod őket a potenciális vásárlóid megszerzése. Mitől válik a landing oldal a célmegvalósítás legfőbb fegyverévé és mi a tökéletes landing oldal 14 jellemzője.

ongyilkoswebshop

Szervezz nyílt napot és ömleni fognak az új vevők!

Ebben a videóban most egy olyan rendszeresen használható marketing eszközt fogok neked megtanítani, ami kifejezetten ÚJ VEVŐK szerzésére lesz majd jó.

facebooktevut

10 db válogatott, különösen ötletes Facebook hirdetés

Ezen az oldalon összegyűjtöttünk számodra 10 db általunk használt és sikeres, vagy általunk ígéretesnek vélt Facebook hirdetés grafikát.

ongyilkoswebshop

Egy élő optin oldal, 30% fölötti konverzióval

Elég sokat kísérleteztünk optin oldalakkal, hiszen úgy akartuk eladni a könyvet, hogy közben email címeket is gyűjtünk. Ebben a cikkben bemutatjuk a 35%-ot konvertáló optin oldalunkat.

kuponos

Élő értékesítési rendszerek elemzése 150+ percnyi brutál jó anyag

7 különböző biznisz, 7 különböző honlap / értékesítési tölcsér, amiből tanulni tudsz. Ráadásul mindegyikhez legalább 15-20 percnyi személyes elemzést csináltunk, úgyhogy ha ebből nem tudsz tanulni, akkor semmiből.

kuponos

Hogyan kösd össze a blogod az értékesítési tölcsérrel?

Ha van már blogod, de sehogyan nem tudsz belőle bevételt csikarni, akkor ez az anyag neked szól! Ha még nincs blogod, de szeretnéd tudni mi teszi fel az értékesítési tölcséreidre a koronát, akkor is feltétlen nézd meg!

Megnöveljük az online bevételeidet

“Minket nem érdekel mit tanítanak marketingről az egyetemen. Eladni képes módszereket, rendszereket keresünk és tesztelünk. Imádunk eladni online és imádunk erről őszintén, közérthetően beszélni Neked.”

Szőke András és Domán Zsolt
az Online Katapult társalapítói

Mit mondanak, akik már Katapult Klubtagok?

Mikei Erika – Mikei Műhely

“Lehet, hogy lemásolják majd őket pár hónap múlva, de most ezzel lehet villantani a piacon és most csak náluk érhető el ez a tudás!”

Balogh Péter – SANIPUMP

“Nem lett volna időm kitanulni az egész marketing szakmát, a Katapult Klub segítségével viszont sikerült 15 milliós bevételnövekedést elérni…”

Győri Ferenc – TrainerSys

“Őszintén mindenkinek csak ajánlani tudom a Katapult Klubot. Ez a néhány ezer forint semmiség, ha valóban fejleszteni akarod a cégedet.”

Gády-Kayser Tamás – Online Trainer

“A Katapult Klub egy nagyszerű találmány…ezeket a tapasztalatokat egyszerűen, gyorsan, közérthető formában átadjátok.”

Csatlakozás a Katapult Klubhoz

– Mit kapsz Klubtagként, és mennyibe kerül mindez? –

 • Sok millió forintot költöttünk tesztelésre

  A Klubban található anyagok és esettanulmányok felfedik azokat a működő módszereket, amiket mi a saját pénztárcánkból tapasztaltunk ki, hogy Neked ne kelljen.

 • Több mint 300 órát töltöttünk írással

  Ha olvastad a könyvünket tudod, hogy nagyon gyakorlat orientáltak vagyunk. Ez igaz a klub anyagokra is. Nem csak érdekesek, de AZONNAL MEG TUDOD VALÓSÍTANI őket.

 • Csak működő, pénztermelő megoldások

  Minden egyes tananyagunk elolvasása egy lépéssel közelebb juttat ahhoz, hogy több pénzt keress az interenten. A Klub belsejében található anyagok értéke a megfelelő kezekbe kerülve felbecsülhetetlen.

 • Konkrét, megvalósítható kivitelezési tervek

  Ha eleged van abból, hogy sokat tanulsz, de keveset valósítasz meg belőle, akkor jó helyen jársz. Nem csak azt mondjuk meg, hogy mit kell tenned, de lépésről lépésre leírjuk azt is, hogyan tudod ezt Te, saját kezűleg kivitelezni. 

A Katapult Klubtagsággal a következő előnyöket kaphatod meg:

A Katapult Klub jelenleg zárva van!

Csatlakozz a várólisához, és értesítünk amint lehetőség van ismét csatlakozni:

MINDEN KÉRDÉSED MEGVÁLASZOLTUK

A lenti kérdések szinte mindent tisztáznak a klubbal kapcsolatban.
Ha már csak az jár a fejedben, hogy: “Hogyan tudok klubtaggá válni?” akkor görgess az oldal legaljára.

A Katapult Klub anyagai 100%-ban digitálisak. Klubtagságod igénylése után megkapod a hozzáférési adataidat, mellyel egy online felületen tudsz belépni fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális havi és korábbi havi Katapult Klub anyagaidat.
A Katapult Klub havi anyagait minden hónap elsején fogod tőlünk megkapni. Minden hónap elsején kapsz majd tőlünk egy emlékeztető e-mailt amiben jelezzük, hogy elérhetővé vált számodra az új havi anyag. A Katapult Klubba belépve, egy online felületen fogod látni az adott havi és a korábbi hónapok anyagait is egyaránt.
A Katapult Klub havidíját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni. Ezen megoldás a lehető legkényelmesebb számodra, hisz amennyiben szimpatikusnak találod havi anyagainkat, az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudjuk tőled vonni havonta. Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le is mondhatod, ekkor nem terheljük tovább a kártyádat. Bankkártya adataidat nem Mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért a PayPal cége, a Braintree felel. A bankkártyás fizetés biztonságáról ide kattintva tudsz megnézni egy videót.
A csatlakozásod utáni első terheléstől számított 30 naponta fogjuk automatikusan levonni a bankkártyádról a pénzt minden hónapban.

A Klubtagságod havidíja fix, minden hónapban nettó 7.990 Ft (bruttó 10.147 Ft), nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ez egy nagyon egyszerű modell.

Ameddig Klubtag vagy nálunk, az idő alatt folyamatosan, a Klubtagságod központjából fogod elérni az aktuális havi és a korábbi hónapok Katapult Klub anyagait. Tehát a Klubtagságod ideje alatt kapott anyagokat, folyamatosan, korlátozás nélkül el tudod érni, beleértve a korábbi hónapok anyagait is.
A Katapult Klub anyagait mindig úgy készítettük el, hogy az a leghatékonyabb haladást tegye lehetővé számodra. Vannak olyan anyagok, amik élő videósak, vannak képernyővideós oktató anyagok és vannak szöveges, képes anyagok is. Mindig az volt az első számú szempont, hogy a legkönnyebben megtanuld, amit tanítani akarunk számodra.
A Katapult Klub havi anyagait mi, azaz Szőke András és Domán Zsolt állítjuk össze, saját online értékesítési tapasztalatainkat, tudásunkat és ötleteinket felhasználva. Tervezzük minél több online értékesítési sikerrel rendelkező hazai vállalkozó meghívását is, így az ő vendéganyagaikkal is találkozhatsz hamarosan.
Minden hónapban a havidíja 30 napos fordulópontján kerül terhelésre a kártyád és kerül levonásra az adott hónap havidíja. Erről a befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla, amit a tanulói fiókodba belépve fogsz majd elérni.
Természetesen mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett legyél anyagainkkal, azonban ha mégis le szeretnéd mondani klubtagságod, az esetben bármikor kötetlenül megteheted. Ilyenkor elégséges ha írsz nekünk egy e-mailt a hello@onlinekatapult.hu e-mail címre és mi 1 napon belül töröljük a klubtagságodat. Ekkor a korábbi anyagokhoz sem fogsz többé hozzáférni.

Ha bármi egyéb kérdésed felmerül, ami visszatartana attól, hogy csatlakozz a Katapult Klubhoz, írj nekünk bátran a hello@onlinekatapult.hu email címre.

 A Katapult Klubban folyamatosan megkapod azokat az ötleteket, eszközöket, módszereket, amik a legtöbb pénzt fogják hozni Neked online!