Katapult LIVE adásaink

Ezen az oldalon megtalálod az eddig megjelent összes Katapult LIVE adásunkat.

#53 Katapult LIVE – Hogyan növeltük 18,13%-kal az email listánk méretét 43 nap alatt?

Szeretnél belelátni, hogyan növeljük időről időre a feliratkozóink számát? Akkor figyelj, mert ebben az adásban két olyan rendszer kulisszáit ismerheted meg, amelyek együttesen 43 nap alatt 870 új email címet hoztak nekünk!

#52 Katapult LIVE – Hogyan profitálhatsz egy virtuális asszisztenssel?

Ezúttal Pörzsölt Mónival beszélgetünk arról, hogy miben tud segíteni neked egy virtuális asszisztens és mi mindenre kell odafigyelned, ha egy ilyen szakemberrel szeretnél dolgozni.

#51 Katapult LIVE – Hogyan építs lelkes, pezsgő közösséget?

Ebben a LIVE adásunkban Mészáros Róbert volt a vendégünk a BrandBirdstől, aki szolgálatunkba állította a közösségépítésben szerzett tapasztalatait hogyan is lehet olyan közösséget építeni ahol valós, folyamatos kommunikáció zajlik ahol elfogadnak adminnak és követik a közösség szabályait, ahová valóban segítő szándék és fejlődni akarás vezeti az embereket.

#50 Katapult LIVE – Hogyan szerezz vevőket ingyen? – 13 tipp

Megkérdeztünk titeket arról, hogy mi a legnagyobb nehézség a vállalkozásotokban. Úgy láttuk, hogy sokatoknak okoz fejtörést, hogy hogyan lehetne ingyen vagy kis összegből minél több vásárlót szerezni. Ezért ebben a jubileumi, 50. LIVE adásban mutatunk 13 olyan módszert, amelyek segítenek, hogy minimális kerettel vagy akár ingyen új vásárlókhoz juthass.

#49 Katapult LIVE – “Automata” Facebook hirdetések Lévai Ricsivel

Ebben a LIVE adásban visszatérő vendégünk, Lévai Ricsi mesélt arról, hogy miként tudod létrehozni a legkisebb erőfeszítéssel, a legtovább futó Facebook hirdetéseket. Nagyon sok hasznos információ hangzott el a Facebook hirdetésekkel kapcsolatban, úgyhogy mindenképp érdemes megnézned az adást.

#48 Katapult LIVE – Hogyan építs milliós bevételű kampányt a semmiből?

Csont Attila – egyik veterán klubtagunk – egy zseniális kampányának esettanulmányával mutatja meg, hogy nem létezik lehetetlen. Ha megnézed ezt a Katapult LIVE adást, akkor saját szemeddel láthatsz egy 2 hónapos „élő emberkísérletet”, és megmutatjuk azt is, hogyan lehet vállalkozást építeni nulláról 60 nap alatt.

#47 Katapult LIVE – 3 dolog, amit a világ legnagyobb síparadicsomában tanultam

Február közepén Les Menuires-ben jártam (Zsolt) síelni, és az ott töltött 1 hét alatt volt 3 főbb dolog, ami vállalkozóként kifejezetten tanulságos volt. Ezt a három dolgot szeretném veletek is megosztani: 1) Ingyenes piackutatás wifi-vel…:) 2) Hogyan vesztesz vevőket a Google Maps értékeléseid miatt? 3) Ügyfélélmény MONUMENTÁLIS szinteken – mit tudunk belőle mi, kicsik tanulni?

#46 Katapult LIVE – Mit olvass, hogy sikeresen vállalkozz online?

Ebben a LIVE adásban szemezgetünk az Online Katapult könyvtárából és ajánlunk pár könyvet, ami nekünk is sokat segített az elindulásban. Mindezt azért tesszük, hogy garantáltan azt a tudást szívd magadba ami a siker felé repít. Ezen felül még egy-két tippel is készültünk azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudsz fejleszteni a gyorsolvasási készségeden.

#45 Katapult LIVE – Hogyan készíts átütő erejű kampányokat az email listádra?

2018-ban tervezel majd email kampányokat a meglévő listádra? Szuper! Ebben a Live adásban megmutatjuk, hogyan érdemes őket profin csinálni. Részletesen átbeszéljük azt a 4 részt a kampányodban, amit mindenképpen érdemes kidolgoznod. Konkrét ötletekkel fogsz felállni az adás végén, ráadásul még példákat is mutatunk neked. Csak a megszokott katapultos gyakorlatiasságot fogod kapni. 🙂

#44 Katapult LIVE – Mit és hogyan változtass meg a Facebook marketingedben a Fb új bejelentése után?

A Facebook a múlt héten bejelentette, hogy változni fog a hírfolyam algoritmusa és erre érdemes lehet felkészülni. Ebben az adásban összefoglaljuk a múlt heti Facebookos bejelentés lényegét, megmutatjuk többek között, hogy mi az, amit mostantól érdemes erősítened, adunk egy tippet, hogy mit csinálj ahhoz, hogy többen lássák a posztjaidat, stb. Szóval mindenképp érdemes megnézned az adást.

#43 Katapult LIVE – Hogyan legyen 2018 az eddigi legjobb éved?

Ebben az adásban megmutatom (Zsolt) neked azt a pár lépésből álló, egyszerű tervezési folyamatot, aminek a segítségével képes leszel megtalálni a vállalkozásod következő áttörési pontját (=több profit és/vagy kevesebb munka). Mivel most itt az új év, használd fel a meglévő lendületedet arra, hogy megnézed ezt a 28 perces adást, és megtervezed az évedet.

#42 Katapult LIVE – Időmérés a vállalkozásodban

Érdekel, hogyan növelheted a saját és csapatod hatékonyságát? Ebben a Katapult Live adásban azt az időmérő szoftvert mutatjuk be Neked, amit már augusztus óta aktívan használunk a cégünkben. Kíváncsi vagy, hogy mi hogyan figyelünk a hatékonyságra? Ha igen, akkor nézd meg az adást!

#41 Katapult LIVE – Marketing automatizációs szoftverek 12 pontja

Ebben a LIVE adásban meghallgathatod az általunk készített 12 kritériumainkat azt illetően, hogy mit kell tudnia egy marketingautomatizációs szoftvernek. A 12 pont végiggondolása után könnyebben tudsz választani, pontosan tudni fogod, melyek azok a szempontok, amelyeken áll vagy bukik egy ilyen szoftver sikere.

#40 Katapult LIVE – Hogyan szerepelj jobban videón / előadásokon?

Egyre többet beszélünk arról, hogy manapság mennyivel nagyobb hatása van a videóknak, mint egy sima blog bejegyzésnek. Pontosan emiatt, a 40. Katapult LIVE adásban a szerepléssel kapcsolatban szeretnénk segítséget nyújtani neked, legyen szó akár videós, vagy előadáson lévő szereplésről. Vendégünk Lippner Tamás, aki előadói trénerként sok hasznos infót oszt meg veled ebben az adásban.

#39 Katapult LIVE – Így lehet megtanulni a vállalkozásépítéshez szükséges alapkészségeket 1 év alatt

A 39. LIVE adásban Varga Bertold volt a vendégünk a www.photoshopfelho.hu alapítója. Bertold jelenleg még gimnáziumba jár, ám az elmúlt 1 évben szinte minden alapvető, vállalkozásépítéshez szükséges készséget megtanult. Mára felépült az első saját biznisze, a Photoshop Felhő, ami vállalkozóknak, online marketingeseknek segít elkészíteni a saját grafikájukat a lehető legegyszerűbben. Bertold sztorija elképesztően inspiráló mindenképp érdemes megnézned.

#38 Katapult LIVE – TOP5 márkaépítési megoldás Mészáros Róberttel a BrandBirds-től

A 38. Katapult Live adásunkban Mészáros Róbert volt a vendégünk a BrandBirds-től. Arról beszélgettünk, hogy mi az a TOP 5 márkaépítési megoldás, aminek az alkalmazásával kisvállalkozóként felturbózhatod a vállalkozásod brandjét. Robi „brandesen” górcső alá vette az Online Katapultot és beharangozott egy eddig még titkos meglepetést is…

#37 Katapult LIVE – Hogyan turbózd fel a WordPress oldalad szebb dizájnnal, ütősebb tartalommal és magasabb konverzióval, úgy, hogy közben időt is spórolj?

Felmérést végeztünk a listánkon a követőink weboldalával kapcsolatban, ebből pedig kijött, hogy a válaszadók 78%-a WordPress-t használ honlapkészítésre, a legfőbb frusztrációjuk pedig többek között az, hogy kevés az idő és lassan halad a megvalósítás. Ha Neked is vannak frusztrációid a weboldaladdal kapcsolatban, vagy csak egyszerűen kíváncsi vagy, hogy mitől lesz a weboldalad még szebb, még jobb, és hogyan növelheted a konverziót, akkor nézd vissza a 37. Live adást!

#36 Katapult LIVE – Árazz jól, keress jobban – a nyolc legfontosabb törvény, Weiser Istvánnal

A 36. Katapult LIVE adásunkban Weiser István volt a vendégünk, “Az árazás 48 törvénye” című könyv szerzője. Az adás során István megtanít belőle nekünk néhány nagyon hasznos dolgot. Nézd meg az adást, és tedd rendbe a céged árazását.

#35 Katapult LIVE – Ügyfélélmény tervezés a gyakorlatban – Pongor-Juhász Attilával

Ebben a Katapult LIVE adásunkban Pongor-Juhász Attila volt a vendégünk, aki nemrég tért vissza New Yorkból, ahol Jason Friedman ügyfélélmény tervezési mastermindján vett részt. Az adásban rengeteg értékes gondolatokat osztott meg azzal kapcsolatban, hogy hogyan növelheted ügyfeleid élményét például vásárláskor, vagy vásárlás után.

#34 Katapult LIVE – 26 ingyenesen használható online marketing eszköz

Építsd olcsón és egyszerűen az online birodalmad! A 34. Katapult Live adásban összeszedtük a legjobb eszközöket hozzá: kép- és videószerkesztés, kémkedés, ötletszerzés, honlapépítés… mindenre van egy ingyenes eszköz ebben a listában. Nézd meg az adást, töltsd le az eszközlistát és vidd magasabb szintre céged online jelenlétét!

#33 Katapult LIVE: Két éves a Katapult Klub

A 33. Katapult Live adásban Zsolt és András elmeséli a Katapult Klub 2 éves születésnapi klubnyitásának alkalmából, hogy milyen újdonságok várják a Klubtagokat a belső felületen, és többek között mesélnek arról is, hogy miért is jó klubtagnak lenni, és hogy érdemes használni a Klubot.

#32 Katapult LIVE: Vállalkozásod van vagy terméked? Az egyik legnagyobb hiba, amiért nem működik a bizniszed úgy, ahogy szeretnéd

Ebben a Katapult Live adásban megmutatom (Zsolt) neked azt, hogy mi a különbség az egytermékes bizniszek és a valódi vállalkozások között – nagyon sokan emiatt küszködnek, nézd meg az adást és tanulj belőle!

#31 Katapult LIVE: Így elemezd ki a verseny- és pályatársaid Facebook kommunikációját

Ebben az adásban mutatunk neked egy ingyenes eszközt, aminek a segítségével ki tudod elemezni akár a direkt versenytársaid, akár a hasonló modellben működő pályatársaid Facebook kommunikációját. Szenvedtél már azon, hogy mit posztolj ki Facebookra? Ezután az adás után nem fogsz majd 🙂

#30 Katapult LIVE: Hogyan készítsd el percek alatt a LEGHATÉKONYABB Facebook hirdetéseket?

A mostani adásban megmutatjuk neked azt, hogy hogyan tudod percek alatt elkészíteni a leghatékonyabb Facebook hirdetéseket a bizniszedhez. Mindannyian tudjuk: ha ma komoly online bevételekben gondolkozol, akkor kikerülhetetlen az, hogy Facebook hirdetéseket alkalmazz. Muszáj tehát foglalkozni vele, már csak az a kérdés marad, hogy hogyan lehet jól csinálni. Erre hasznos tippet az adásban találsz.

#29 Katapult LIVE: Piacépítő befektetések – avagy hogyan legyél a legprofibb szereplő 1-2 év alatt?

Ebben a LIVE adásban azt magyarázom el neked, hogy mik azok a piacépítő befektetések, amelyeket meg kell tenned, ha gyorsan akarsz fejlődni. Ha azt szeretnéd, hogy Te tűnj a legprofibbnak (és végül az is legyél), akkor TILOS megspórolnod ezeket a befektetéseket. A piacot mindig azok a cégek vezetik, akik hajlandóak az ilyen befektetésekre. Velünk tartasz az iparágad csúcsára? 🙂 Ha igen, akkor lesz hozzá néhány jó tippem, nézd meg az adást. 🙂

#28 Katapult LIVE: Vonalkódok használata a cégedben [ESETTANULMÁNYOKKAL]

A 28. Katapult Live adásban a vonalkódos rendszerekről volt szó, és arról, hogy ezeket hogyan tudod felhasználni a bizniszedben. A 2017-es Műhelytitok Konferenciára mi is készítettünk egy ilyen rendszer, ami a Checki.net és a SalesAutopilot segítségével működik. Littai Bence mesél többek között a vonalkódos rendszerek felhasználási területeiről, előnyeiről, és használatáról. Ez egy nagyon új témát feszegető adás volt azoknak, akik készek innoválni. 🙂

#27 Katapult LIVE: Miért NEM tudod kiszervezni az online marketinged, és mikor IGEN?

Kíváncsi vagy, hogy mi hogyan csináljuk a megvalósítást? Kíváncsi vagy, hogy szerintünk miért játszi könnyedségű az egész online marketing kivitelezés? Kíváncsi vagy, hogy mit tudsz tanulni tőlünk a témában? Akkor nézd meg a 27. Katapult LIVE adásunkat, melyből minden kiderül. 😉

#26 Katapult LIVE: Mindent az online bankkártyás fizetésről – automatizáció, bevételnövelés, ÚJ üzleti modell, kifogások kezelése

A 26. Katapult Live adásunkban Zsolt egy nagyon fontos témáról, a bankkártyás fizetésről adott elő. Ebben a részben segít neked megérteni a bankkártyás fizetés eddig talán rejtett előnyeit. Az adás végére képes leszel egy automatikusabb, hatékonyabb, életvidám csapattagokkal teli, magasabb profitot elérni képes vállalkozást felépíteni.

#25 Katapult LIVE: Így ismerd meg a vevőt jól! Avagy a Hölgyelőny.hu sikerének egyik legnagyobb titka

A mostani Katapult LIVE adás egy igaz sztoriról szólt: hogyan sikerült huszonéves férfiként megértenünk a 35+-os női célcsoportot egy olyan intim témában, mint a menstruációs segédeszközök piaca? 🙂 Ha kíváncsi vagy arra, hogy mi volt az a pofon egyszerű dolog, ami segítséget adott nekünk, akkor nézd meg az adást! 🙂

#24 Katapult LIVE: Miért írj könyvet VALÓJÁBAN? Avagy az igazi indok, amiért nekünk megérte 3-4 hónapot “szenvedni” az új könyvünkkel

Sokan azt hiszik, hogy értik miért kell könyvet írni: bekerülhetsz vele a könyvesboltok polcaira, ez lehet az új névjegyed, végre “valaki” lehetsz, hiszen a magyar ember bizony azt gondolja, hogy a könyvíró elért már valamit! 🙂 Ezek mind igazak egyébként, de…van még valami! Akarod ismerni a haladó szintet? Akarod megérteni a lényeget egy “üzleti könyv” mögött? Ha igen, akkor nézd meg ezt a 24. Katapult Live adásunkat, mert őszintén bevezetünk Téged ebbe a “titokba”, amit igazándiból mi is csak 2016 szeptembere óta kezdtünk el igazán megérteni…:)

#23 Katapult LIVE: Hogyan adj el újból a meglévő vevőidnek OFFLINE, ám mégis teljesen automatikusan?

A 23. Katapult LIVE adásban mutatunk neked egy zseniális példát arra, hogy hogyan lehet elérni a régi vevőidet OFFLINE módon egy új ajánlattal, méghozzá teljesen automatikusan 😉

#22 Katapult LIVE: Ügyfélélmény és kosárérték maximalizálás

A szokásos, két hetente jelentkező Katapult LIVE adásunk 22. részében egy konkrét példát mutatunk neked arra, hogy hogyan lehet az ügyfélélményt és a kosárértéket egyszerre emelni.

#21 Katapult LIVE: Hogyan automatizáld az ügyfél elégedettség mérését?

A 21. Katapult Live adásban megmutatjuk, hogy hogyan mássz bele a vevőid fejébe, hogy megtudd mit gondolnak rólad azután, hogy pénzt adtak neked. Ez számodra is fontos igaz? Annak kellene lennie, ugyanis egyetlen embernek a véleménye számít: azé, aki előtte pénzt adott neked, azaz vásárolt.

#20 Katapult LIVE: A modellezés titka – avagy így érd el 1 év alatt a harmadát-negyedét annak, ami a versenytársaidnak 10-15 évbe telt

Ebben a Katapult LIVE adásban egy különleges, évindító témát hozunk el nektek. Az egyik alapelvünkről, a modellezésről szól és belsős betekintést engedünk nektek abba, hogy mi hogyan csináljuk.

#19 Katapult LIVE: Automata kiválasztási rendszer

A 19. Katapult LIVE adásban egy nagyon izgi témát vettünk elő: a szinte teljesen automata kiválasztási rendszerünket mutatjuk be. Ha neked is folyamatos nyűg a munkatársak profi kiválasztása, akkor keblemre – ezt az adást imádni fogod! 🙂 Bemutatunk neked MINDENT a saját, gyakorlatilag minden ponton automata kiválasztási rendszerünkből.

#18 Katapult LIVE – ÚJDONSÁG: Marketingrendszer kulcsrakészen, 6 napon belül

A 18. Katapult LIVE-ban Rényi Zsolt volt a vendégünk a SalesAutopilot-tól, akik ismét egy nagy-nagy újdonságot főztek ki, és ez csak nemrég vált teljesen publikussá. Ez nem más, mint a Kulcsrakész Rendszerek Piactér… Mi is ez a piactér és mik azok a Kulcsrakész Rendszerek?

#17 Katapult LIVE: Így adj el telefonon, miután valaki online rendelt tőled…

A 17. Katapult LIVE adás vendége Szőllősi Gábor volt, a Vita Crystaltól. Gáborék egy nemzetközileg milliárdos forgalmú étrend kiegészítő bizniszt visznek, saját logisztikai és ügyfélszolgálati központtal. A téma is ehhez kapcsolódik: “Hogyan adj el telefonon, miután valaki online rendelt tőled? [ESETTANULMÁNY]”

#16 Katapult LIVE: Gyors, NAV-álló és automatikus számlázás mikro- és kisvállalkozóknak

Ebben az adásban Stygár László volt a vendégünk, akivel arról beszélgettünk, hogyan spórolnak meg a számlázóprogramok évente sok-sok tízezer munkanapot a magyar vállalkozóknak.

#15 Katapult LIVE: Tapasztalatok 3 hónap Facebook ÉLŐ videózás után

Ebben az adásban összefoglaljuk nektek az eddigi tapasztalatunkat a Facebookos élő adásainkból. Immáron picit több, mint 3 hónapja csináljuk, 15 adással a hátunk mögött már elég sok mindent sikerült megtapasztalni 🙂

#14 Katapult LIVE – Hogyan készíts email cím szerző oldalt, ami 50%-ot konvertál? [ESETTANULMÁNY]

Ebben az adásban egy saját optin oldalunkat elemezzük ki nektek és bemutatjuk azt, hogy miért konvertált 50,2%-ot. Ez a konverzió azt jelenti, hogy minden második ember aki látta az oldalt, megadta nekünk az email címét azért az értékes tartalomért cserébe, amit ígértünk.

#13 Katapult LIVE – Hogyan szerezz affiliate partnereket, akik többszörözni tudják a bizniszed?

Ezúttal a téma az affiliate partnerek keresése és “megszerzése” lesz. Amióta elindult a Katapult, az egyik legfontosabb tényező a sikerünkben az affiliate partnerekkel való kapcsolatunk volt. Ha neked még nincs ilyen partnerkapcsolatod, akkor mindenképp érdemes megnézned ezt az adást.

#12 Katapult LIVE – 4 db instant konverziónövelő tipp a weboldaladhoz

Egy kifejezetten izgalmas, szakmai témával készültünk nektek, Szász Matyit hívtuk meg, a Rendszermarketing társalapítóját. Matyi hoz nektek 4 db azonnal használható, neuromarketinges konverziónövelő tippet, amit már másnap alkalmazni tudtok majd a weboldalatokon.

#11 Katapult LIVE – Hogyan találd meg a személyes MIÉRT-ed és maradj motivált minden egyes nap?

Ez az adás egy picit eltér a szokásostól, ugyanis most nem a honlapoddal… nem hirdetéseiddel… nem upselljeiddel… hanem az egyik legfontosabb vállalkozói kincseddel, a MOTIVÁCIÓDDAL fogunk foglalkozni. Az egyik legértékesebb Katapult LIVE adásunkat éred el kattintás után.

#10 Katapult LIVE: Így szervezd ki az ügyfélszolgálatot, csomagküldést mindörökre és spórolj vele napokat! [SAJÁT SZTORI]

Ebben az adásban bemutatjuk (András és Zsolt), mekkora fun szívás volt az az időszak, amíg nem szerveztük a logisztikai feladatainkat. Részletesen bemutatjuk, milyen óriási változást hozott a bizniszünk életében a kiszervezés, és milyen egyéb szolgáltatásokat tud nyújtani neked a logisztikai partnered a csomagoláson és a szállításon kívül.

#9 Katapult LIVE – Hogyan startolj el az értékesítési tölcséreddel

Ebben az adásban Zsolt beszél arról, hogyan készítsd el a saját értékesítési tölcséredet, továbbá bemutatja az Online Katapult új tananyagát, az Instant Értékesítési Tölcséreket. Az adás egyúttal a Tölcsér Start Sorozat 2. része is.

#8 Katapult LIVE – 4 mód, ahogyan felhasználhatod a videót az online marketingedben

Ebben az adásban Zsolt és állandó videós partnerünk, a videokommando.hu szakértője, Szűcs János avat be titeket a marketing célú videózás rejtelmeibe.  Kivesézzük azokat a videoformátumokat amik ma, 2016-ban a legjobban működnek, és kiderül az is, hogy mekkora befektetésre kell számítanod, ha videózásra adod a fejed.

#7 Katapult LIVE – Hogyan vegyél fel online marketinges csapattársat?

Ebben az adásban Zsolt beszél arról, hogyan vegyél fel új online marketinges munkatársat? Vállalkozói tapasztalatcsere, rengeteg Online Katapultos belsős infóval nem csak az online marketinges csapattárs felvételével kapcsolatban.

#6 Katapult LIVE – Miről írj a blogodon úgy, hogy az pénzt is termeljen?

Ebben az adásban Ádámmal beszélgettünk arról, mik azok a csatornák, témák, címsorok, amelyeket nagy valószínűséggel szeretni fognak a látogatóid.

#5 Katapult LIVE – PJA 10x Marketing Kampányának kulisszatitkai

Pongor-Juhász Attila volt a vendégünk, aki az éppen most futó 10x Marketing Áttörések kampányának a kulisszatitkaiba avatott be minket.

#4 Katapult LIVE – Hogyan szerezz olyan szöveget, ami eladja, bármit is árulsz?

András Sipos Zoltánnal beszélgetett negyedik élő adásunkban, ahol a szövegírás alapjait, és a szövegírói szakmát vesézték ki a nézőkkel. Mikor érdemes kiszervezni a szövegírást? Mi kerül azon “annyiba”? Hogyan írj te is profi szöveget?

#2 Katapult LIVE – Milyen eszközök szükségesek a Facebook LIVE-hoz? 3 szint, ahogyan el tudod kezdeni

Ebben a cikkben összeszedtük neked, hogy mik a technikai feltételei annak, hogy a világ legnépszerűbb közösségi oldalán élő adásokat készíthess. Ha tovább kattintasz, olvashatsz egy áttekintő írást és ha minden részletre kíváncsi vagy, megnézheted a Facebook Live adásunkat is.

#1 Katapult LIVE – Mennyi sales levelet küldhetsz a listádra anélkül, hogy “zavaró” lenne?

Legelső Facebook Live adásunkban Domán Zsolt Csepregi Balázzsal beszélt arról, hogy mennyi sales levelet lehet kiküldeni anélkül, hogy az zavarná a közönségedet. A két órás adás során válaszoltunk egy sor hasznos nézői kérdésre és egy kis Marketinges Barátok Közt is belefért a programba.

2017-12-08T09:40:22+00:00

Csatlakozz több mint 5.000 sikerre éhes vállalkozóhoz MA!

És megkapod a kitesztelt pénztermelő fortélyainkat

INGYEN!

A fenti gombra kattintva elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat és hozzájárulsz ahhoz, hogy hírleveleket küldjünk számodra.

Sikerült! Köszönjük, és üdvözlünk a Katapulterek között!

Hamarosan kapni fogsz tőlünk egy levelet a megadott email címedre. Ebben részletesen leírjuk, hogy mire számíthatsz tőlünk, és mit kell tenned, hogy biztosan megkapd a leveleinket!