Katapult LIVE adásaink

Ezen az oldalon megtalálod az eddig megjelent összes Katapult LIVE adásunkat.

#63 Katapult LIVE – 3 levél, amellyel a kampányod utolsó napján behozhatod a bevételed felét

Ebben az adásban megmutatjuk, hogy mi az a 3 levél, amikkel gyakran a teljes kampánybevételünk 30-50%-át egyetlen nap alatt hozzuk be. Használatra kész sablonokat kapsz, amiket kis igazítás után be is építhetsz a következő kampányodba. Kiderül, hogyan építsd fel a kampánynapod ahhoz, hogy maximalizáld a profitot! Nézd meg az adást, és lesd el a legjobban működő sales leveleinket!

#62 Katapult LIVE – Hogyan tervezd meg az év végi kampányod lépésről lépésre?

Szeretnéd, ha idén sokkal nyugodtabban, kevesebb stresszel tudnád végigcsinálni az év végi kampányod? Jól jönne, ha lenne a kezedben egy pontos vonalvezető, hogy mit és hogyan kell megtervezned? Akkor nézd meg ezt a Katapult LIVE adást. Megfogjuk a kezed, és végigvezetünk azokon a lépéseken, amiknek a végén egy stresszcsökkentő kampánynaptár vár.

#61 Katapult LIVE – Hódítsd meg az Instagramot 3 lépésben!

A 61. Katapult Live adásból kiderül: 1) Hogyan terjeszkedj jó hashtagek használatával? (Megmutatjuk a saját hashtagkutatásunk.) 2) Hogyan aktivizáld a követőidet Insta sztorikkal? 3) Hogyan használd az Insta hirdetéseket (lépésről lépésre)? Ezekkel a tippekkel segíteni fogunk, hogy minél több minőségi követőt szerezz, és igazi kis birodalmat építs az Instán.

#58 Katapult LIVE – 10 lépéses csekklista briliáns élő adásokhoz

Ha valaha tervezel LIVE bejelentkezést, legyen az akár egyszeri alkalom, akár egy egész sorozat, akkor ebben az adásban 10 hasznos tippet kaphatsz ehhez. Ez a 10-es lista közel 60 adás tapasztalatai alapján született, így igazán van gyakorlatunk abban, hogy is néz ki egy jól felépített élő bejelentkezés.

#57 Katapult LIVE – A 20 lépéses marketing audit, melyet a személyes konzultációkon is használunk

A mai élő adásban András fogja bemutatni a dokumentációt, mely végre éleslátást hoz a marketingedbe. Annak érdekében, hogy mindannyiunk életét egyszerűsítsük, kitaláltunk egy 20 lépéses csekklistát. Ez a csekklista úgy épül fel, hogy a legkönnyebb, leggyorsabb pénzt ígérő feladatokat veszi előre, majd innen halad “kifelé”.

#51 Katapult LIVE – Hogyan építs lelkes, pezsgő közösséget?

Ebben a LIVE adásunkban Mészáros Róbert volt a vendégünk a BrandBirdstől, aki szolgálatunkba állította a közösségépítésben szerzett tapasztalatait hogyan is lehet olyan közösséget építeni ahol valós, folyamatos kommunikáció zajlik ahol elfogadnak adminnak és követik a közösség szabályait, ahová valóban segítő szándék és fejlődni akarás vezeti az embereket.

#50 Katapult LIVE – Hogyan szerezz vevőket ingyen? – 13 tipp

Megkérdeztünk titeket arról, hogy mi a legnagyobb nehézség a vállalkozásotokban. Úgy láttuk, hogy sokatoknak okoz fejtörést, hogy hogyan lehetne ingyen vagy kis összegből minél több vásárlót szerezni. Ezért ebben a jubileumi, 50. LIVE adásban mutatunk 13 olyan módszert, amelyek segítenek, hogy minimális kerettel vagy akár ingyen új vásárlókhoz juthass.

#48 Katapult LIVE – Hogyan építs milliós bevételű kampányt a semmiből?

Csont Attila – egyik veterán klubtagunk – egy zseniális kampányának esettanulmányával mutatja meg, hogy nem létezik lehetetlen. Ha megnézed ezt a Katapult LIVE adást, akkor saját szemeddel láthatsz egy 2 hónapos „élő emberkísérletet”, és megmutatjuk azt is, hogyan lehet vállalkozást építeni nulláról 60 nap alatt.

#47 Katapult LIVE – 3 dolog, amit a világ legnagyobb síparadicsomában tanultam

Február közepén Les Menuires-ben jártam (Zsolt) síelni, és az ott töltött 1 hét alatt volt 3 főbb dolog, ami vállalkozóként kifejezetten tanulságos volt. Ezt a három dolgot szeretném veletek is megosztani: 1) Ingyenes piackutatás wifi-vel…:) 2) Hogyan vesztesz vevőket a Google Maps értékeléseid miatt? 3) Ügyfélélmény MONUMENTÁLIS szinteken – mit tudunk belőle mi, kicsik tanulni?

#46 Katapult LIVE – Mit olvass, hogy sikeresen vállalkozz online?

Ebben a LIVE adásban szemezgetünk az Online Katapult könyvtárából és ajánlunk pár könyvet, ami nekünk is sokat segített az elindulásban. Mindezt azért tesszük, hogy garantáltan azt a tudást szívd magadba ami a siker felé repít. Ezen felül még egy-két tippel is készültünk azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudsz fejleszteni a gyorsolvasási készségeden.

#45 Katapult LIVE – Hogyan készíts átütő erejű kampányokat az email listádra?

2018-ban tervezel majd email kampányokat a meglévő listádra? Szuper! Ebben a Live adásban megmutatjuk, hogyan érdemes őket profin csinálni. Részletesen átbeszéljük azt a 4 részt a kampányodban, amit mindenképpen érdemes kidolgoznod. Konkrét ötletekkel fogsz felállni az adás végén, ráadásul még példákat is mutatunk neked. Csak a megszokott katapultos gyakorlatiasságot fogod kapni. 🙂

#44 Katapult LIVE – Mit és hogyan változtass meg a Facebook marketingedben a Fb új bejelentése után?

A Facebook a múlt héten bejelentette, hogy változni fog a hírfolyam algoritmusa és erre érdemes lehet felkészülni. Ebben az adásban összefoglaljuk a múlt heti Facebookos bejelentés lényegét, megmutatjuk többek között, hogy mi az, amit mostantól érdemes erősítened, adunk egy tippet, hogy mit csinálj ahhoz, hogy többen lássák a posztjaidat, stb. Szóval mindenképp érdemes megnézned az adást.

#43 Katapult LIVE – Hogyan legyen 2018 az eddigi legjobb éved?

Ebben az adásban megmutatom (Zsolt) neked azt a pár lépésből álló, egyszerű tervezési folyamatot, aminek a segítségével képes leszel megtalálni a vállalkozásod következő áttörési pontját (=több profit és/vagy kevesebb munka). Mivel most itt az új év, használd fel a meglévő lendületedet arra, hogy megnézed ezt a 28 perces adást, és megtervezed az évedet.

#42 Katapult LIVE – Időmérés a vállalkozásodban

Érdekel, hogyan növelheted a saját és csapatod hatékonyságát? Ebben a Katapult Live adásban azt az időmérő szoftvert mutatjuk be Neked, amit már augusztus óta aktívan használunk a cégünkben. Kíváncsi vagy, hogy mi hogyan figyelünk a hatékonyságra? Ha igen, akkor nézd meg az adást!

#41 Katapult LIVE – Marketing automatizációs szoftverek 12 pontja

Ebben a LIVE adásban meghallgathatod az általunk készített 12 kritériumainkat azt illetően, hogy mit kell tudnia egy marketingautomatizációs szoftvernek. A 12 pont végiggondolása után könnyebben tudsz választani, pontosan tudni fogod, melyek azok a szempontok, amelyeken áll vagy bukik egy ilyen szoftver sikere.

#40 Katapult LIVE – Hogyan szerepelj jobban videón / előadásokon?

Egyre többet beszélünk arról, hogy manapság mennyivel nagyobb hatása van a videóknak, mint egy sima blog bejegyzésnek. Pontosan emiatt, a 40. Katapult LIVE adásban a szerepléssel kapcsolatban szeretnénk segítséget nyújtani neked, legyen szó akár videós, vagy előadáson lévő szereplésről. Vendégünk Lippner Tamás, aki előadói trénerként sok hasznos infót oszt meg veled ebben az adásban.

#39 Katapult LIVE – Így lehet megtanulni a vállalkozásépítéshez szükséges alapkészségeket 1 év alatt

A 39. LIVE adásban Varga Bertold volt a vendégünk a www.photoshopfelho.hu alapítója. Bertold jelenleg még gimnáziumba jár, ám az elmúlt 1 évben szinte minden alapvető, vállalkozásépítéshez szükséges készséget megtanult. Mára felépült az első saját biznisze, a Photoshop Felhő, ami vállalkozóknak, online marketingeseknek segít elkészíteni a saját grafikájukat a lehető legegyszerűbben. Bertold sztorija elképesztően inspiráló mindenképp érdemes megnézned.

#38 Katapult LIVE – TOP5 márkaépítési megoldás Mészáros Róberttel a BrandBirds-től

A 38. Katapult Live adásunkban Mészáros Róbert volt a vendégünk a BrandBirds-től. Arról beszélgettünk, hogy mi az a TOP 5 márkaépítési megoldás, aminek az alkalmazásával kisvállalkozóként felturbózhatod a vállalkozásod brandjét. Robi „brandesen” górcső alá vette az Online Katapultot és beharangozott egy eddig még titkos meglepetést is…

#37 Katapult LIVE – Hogyan turbózd fel a WordPress oldalad szebb dizájnnal, ütősebb tartalommal és magasabb konverzióval, úgy, hogy közben időt is spórolj?

Felmérést végeztünk a listánkon a követőink weboldalával kapcsolatban, ebből pedig kijött, hogy a válaszadók 78%-a WordPress-t használ honlapkészítésre, a legfőbb frusztrációjuk pedig többek között az, hogy kevés az idő és lassan halad a megvalósítás. Ha Neked is vannak frusztrációid a weboldaladdal kapcsolatban, vagy csak egyszerűen kíváncsi vagy, hogy mitől lesz a weboldalad még szebb, még jobb, és hogyan növelheted a konverziót, akkor nézd vissza a 37. Live adást!

#34 Katapult LIVE – 26 ingyenesen használható online marketing eszköz

Építsd olcsón és egyszerűen az online birodalmad! A 34. Katapult Live adásban összeszedtük a legjobb eszközöket hozzá: kép- és videószerkesztés, kémkedés, ötletszerzés, honlapépítés… mindenre van egy ingyenes eszköz ebben a listában. Nézd meg az adást, töltsd le az eszközlistát és vidd magasabb szintre céged online jelenlétét!

#33 Katapult LIVE: Két éves a Katapult Klub

A 33. Katapult Live adásban Zsolt és András elmeséli a Katapult Klub 2 éves születésnapi klubnyitásának alkalmából, hogy milyen újdonságok várják a Klubtagokat a belső felületen, és többek között mesélnek arról is, hogy miért is jó klubtagnak lenni, és hogy érdemes használni a Klubot.

#30 Katapult LIVE: Hogyan készítsd el percek alatt a LEGHATÉKONYABB Facebook hirdetéseket?

A mostani adásban megmutatjuk neked azt, hogy hogyan tudod percek alatt elkészíteni a leghatékonyabb Facebook hirdetéseket a bizniszedhez. Mindannyian tudjuk: ha ma komoly online bevételekben gondolkozol, akkor kikerülhetetlen az, hogy Facebook hirdetéseket alkalmazz. Muszáj tehát foglalkozni vele, már csak az a kérdés marad, hogy hogyan lehet jól csinálni. Erre hasznos tippet az adásban találsz.

#29 Katapult LIVE: Piacépítő befektetések – avagy hogyan legyél a legprofibb szereplő 1-2 év alatt?

Ebben a LIVE adásban azt magyarázom el neked, hogy mik azok a piacépítő befektetések, amelyeket meg kell tenned, ha gyorsan akarsz fejlődni. Ha azt szeretnéd, hogy Te tűnj a legprofibbnak (és végül az is legyél), akkor TILOS megspórolnod ezeket a befektetéseket. A piacot mindig azok a cégek vezetik, akik hajlandóak az ilyen befektetésekre. Velünk tartasz az iparágad csúcsára? 🙂 Ha igen, akkor lesz hozzá néhány jó tippem, nézd meg az adást. 🙂

#28 Katapult LIVE: Vonalkódok használata a cégedben [ESETTANULMÁNYOKKAL]

A 28. Katapult Live adásban a vonalkódos rendszerekről volt szó, és arról, hogy ezeket hogyan tudod felhasználni a bizniszedben. A 2017-es Műhelytitok Konferenciára mi is készítettünk egy ilyen rendszer, ami a Checki.net és a SalesAutopilot segítségével működik. Littai Bence mesél többek között a vonalkódos rendszerek felhasználási területeiről, előnyeiről, és használatáról. Ez egy nagyon új témát feszegető adás volt azoknak, akik készek innoválni. 🙂

#26 Katapult LIVE: Mindent az online bankkártyás fizetésről – automatizáció, bevételnövelés, ÚJ üzleti modell, kifogások kezelése

A 26. Katapult Live adásunkban Zsolt egy nagyon fontos témáról, a bankkártyás fizetésről adott elő. Ebben a részben segít neked megérteni a bankkártyás fizetés eddig talán rejtett előnyeit. Az adás végére képes leszel egy automatikusabb, hatékonyabb, életvidám csapattagokkal teli, magasabb profitot elérni képes vállalkozást felépíteni.

#24 Katapult LIVE: Miért írj könyvet VALÓJÁBAN? Avagy az igazi indok, amiért nekünk megérte 3-4 hónapot “szenvedni” az új könyvünkkel

Sokan azt hiszik, hogy értik miért kell könyvet írni: bekerülhetsz vele a könyvesboltok polcaira, ez lehet az új névjegyed, végre “valaki” lehetsz, hiszen a magyar ember bizony azt gondolja, hogy a könyvíró elért már valamit! 🙂 Ezek mind igazak egyébként, de…van még valami! Akarod ismerni a haladó szintet? Akarod megérteni a lényeget egy “üzleti könyv” mögött? Ha igen, akkor nézd meg ezt a 24. Katapult Live adásunkat, mert őszintén bevezetünk Téged ebbe a “titokba”, amit igazándiból mi is csak 2016 szeptembere óta kezdtünk el igazán megérteni…:)

#19 Katapult LIVE: Automata kiválasztási rendszer

A 19. Katapult LIVE adásban egy nagyon izgi témát vettünk elő: a szinte teljesen automata kiválasztási rendszerünket mutatjuk be. Ha neked is folyamatos nyűg a munkatársak profi kiválasztása, akkor keblemre – ezt az adást imádni fogod! 🙂 Bemutatunk neked MINDENT a saját, gyakorlatilag minden ponton automata kiválasztási rendszerünkből.

#10 Katapult LIVE: Így szervezd ki az ügyfélszolgálatot, csomagküldést mindörökre és spórolj vele napokat! [SAJÁT SZTORI]

Ebben az adásban bemutatjuk (András és Zsolt), mekkora fun szívás volt az az időszak, amíg nem szerveztük a logisztikai feladatainkat. Részletesen bemutatjuk, milyen óriási változást hozott a bizniszünk életében a kiszervezés, és milyen egyéb szolgáltatásokat tud nyújtani neked a logisztikai partnered a csomagoláson és a szállításon kívül.

2018-09-16T23:13:59+00:00