A Katapult Klub Magyarország egyik legnagyobb, és leggyakorlatiasabb online marketing közössége. A Klubtagok exkluzív hozzáférést kapnak a Katapult Klub tananyagaihoz, valamint bármikor kérdezhetnek az Online Katapult csapatától és a többi (500+) Klubtagtól.

Miért jó Katapult Klubtagnak lenni?

Ebben a bejegyzésben szeretnénk részletesen megmutatni Neked, hogy pontosan mit is nyersz a Katapult Klubtagsággal. Fontos, hogy figyelmesen olvasd végig, mert ezek az előnyök sok száz órányi munkát és sok millió forintot megspórolhatnak a vállalkozásodnak.

Kezdjük az egyik legnagyobb értékkel, az elérhető tananyagokkal…

1. Több mint 80 Katapult Klub tananyag elérhető

A Katapult Klubban folyamatosan megkapod azokat az ötleteket, eszközöket, módszereket, amik a legtöbb pénzt fogják hozni Neked online! Minden hónapban 2 új tananyagot adunk hozzá a Katapult Klub fiókodhoz, amivel folyamatosan fejlesztheted magadat és a vállalkozásodat.

A Klub indulásakor még csak néhány tíz tananyag volt elérhető, azonban azóta a Klub kincseskamrája hatalmasra duzzadt. Egyetlen könyv áráért ma már egy egész könyvtárat kaphatsz.

És nem csak elméleti tudást szerzel, hanem konkrét kivitelezési terveket és segítséget a megvalósításhoz. Minden hónapban két új, online marketinggel kapcsolatos anyagot teszünk közzé, az alábbi kategóriákban:

  • Vevőszerzés
  • Forgalomnövelés
  • Megvalósítás
  • Esettanulmányok

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen Klubanyagokat tudsz elérni, akkor bejelentkezés után ide kattintva éred el a tananyagokat.

Neked nem kell a saját pénzeddel kísérletezned, mi már megtettük helyetted.

A Klubban kulcsrakész ötleteket és “lépésről-lépésre” útmutatókat találsz, amelyekkel egy az egyben fel tudod építeni a tökéletes online vevőszerző rendszered számítástechnikai tudás nélkül!

2. Katapulter Alapképzés

Ez az alapképzés két tananyagból áll. Ez a két tananyag az alapköve lesz annak a tudásnak, amire a vállalkozásod online marketingjét építed majd.

Az elsőben a vállalkozásod bevételi forrásairól van szó, ami kulcsfontosságú a megfelelő növekedéshez, a másodikban pedig az ehhez szükséges (főként ingyenes) eszközöket fogod megismerni.

Az alapképzés anyagait az alábbi linkeken éred el (bejelentkezést követően):

1. Az online bevételed három fő oszlopa

2. A végső techlista, amire szükséged lehet az online bizniszed felépítéséhez

Ezek az anyagok segítenek, hogy átlásd az online vevőszerzés teljes képét, és segítenek kialakítani a saját stratégiádat, valamint eszközöket adnak a kezedbe, hogy ezeket magad is meg tudd valósítani.

A közhiedelemmel szemben a legtöbb online marketing eszköz nem drága, és saját kezűleg is kivitelezhető. A Klub célja éppen az, hogy minden segítséget megkapj, hogy képes legyél felépíteni a saját online birodalmadat.

3. Katapult Zárt csoport: tedd fel a kérdésed!

Előfordult már veled, hogy napokig töprengtél egy kérdésen a vállalkozásod online marketingjével kapcsolatosan? Olykor mindannyian megakadunk a tervezésben, vagy a kivitelezésben, és szükségünk van külső segítségre.

Ezentúl azonban nem kell majd rögtön szakértőt megfizetned, mert a Klubtagok szívesen segítenek a megoldásban.

A Katapult Klubhoz tartozik egy zárt Facebook csoport,  ahol folyamatosan kérdezhetsz és az Online Katapult csapatán kívül még további 500 jófej vállalkozó lesz majd a segítségedre!

Azok a vállalkozók, akik másoknak csak pénzért árulnák el a legféltettebb titkaikat, a Klubtagokkal örömmel megosztják azokat.

A Katapult Klubtagság egyik legnagyobb előnye ez a zárt Facebook csoport, melyben már több mint 500 akarattól fűtött, marketing szenvedélybeteg vállalkozó segíti egymást. Ott vagyunk természetesen köztük mi is, az Online Katapult csapata.

BÁRMIT kérdezhetsz tőlünk, 1-2 órán, de leggyakrabban perceken belül válaszolunk.

Mi személy szerint még nem láttunk egy ekkora, ennyire aktív, online marketinghez ennyire értő, konstruktív csoportot a Facebookon. Óriási érték, hogy ez a csoport a segítségedre van, mert nem csak szakértők, de pályatársak, más vállalkozók valós tapasztalatait is meg tudod szerezni.

Ha szeretnél csatlakozni a csoporthoz, akkor klikk ide, ha pedig további információt szeretnél kapni, akkor olvasd el ezt a cikket.

4. Telefonos konzultáció két havonta

A Katapult Klubtagok számára 2 havonta 15 percnyi telefonos konzultációs lehetőséget biztosítunk.

Hogy legyen viszonyítási alapod, az „utcáról beesve” nem tartunk személyes konzultációt senkivel. Van ilyen szolgáltatásunk, de erősen szűrjük kivel ülünk le. Aki bejut, 100.000 Ft-ot fizet azért, hogy együtt dolgozzunk vele 2 órát a vállalkozásán.

Ez nem nagyképűség, nekünk is az időnk a legszűkebb keresztmetszetünk, vigyázunk rá. Tudunk akkora értéket adni, hogy még így is megérje a komoly játékosoknak…

Mérd ehhez, hogy a Klubban nullpénzért, kvázi AJÁNDÉKKÉNT kapsz tőlünk 2 havonta 15 percnyi konzultációs lehetőséget, telefonon. Ha minden alkalommal kihasználod, egy évben 6*15 = 90 percet tudsz velünk konzultálni, teljesen INGYEN.

Ha a hagyományos jelentkezés útját járnád, lehet, hogy be sem jutnál. Ha bejutnál ~ 50.000 Ft-odba kerülne mindez (feltéve ha tartanánk tört idejű konzultációkat).

5. Exkluzív Katapult Klubtalálkozó

A Katapult Klubtalálkozó egy amolyan zártkörű “mini konferencia”, melyre kizárólag a Katapult Klubtagok, és az ő általuk meghívott ismerőseik jöhetnek el.

Évente kétszer egy előkelő helyen szervezünk alkalmat arra, hogy személyesen is megismerkedjünk, beszélgessünk, együnk-igyunk, és tanuljunk egymástól.

A Klubtalálkozó egy nagyszerű alkalom, hogy konstruktív, marketingorientált vállalkozók között töltődj fel, lelkileg, üzletileg…

A Klubtalálkozó menete:

  1. Érkezés, regisztráció: mikor megérkezel a helyszínre, először be fogunk regisztrálni, ellenőrizzük a foglalásod, majd elmondjuk a fő tudnivalókat. Ez után helyet tudsz foglalni az előadói teremben.
  2. 3 szakmai előadás körülbelül másfél órában az általatok megszavazott témákban, csordultig töltve vevőszerző finomságokkal.
  3. Süteményekkel és üdítővel készülünk. Az előadásokat követően közösen átmegyünk a külön erre a célra lefoglalt hangulatos helyiségbe, ahol mindenki korlátlanul ehet, ihat. A kötetlen beszélgetés során megismerheted vállalkozó társaid, akik hasonló cipőben járnak mint Te, és akár üzleti kapcsolatokat is szerezhetsz.
  4. A Klubtalálkozó jellemzően 3 óráig tart, de azok, a társaságok, akiknek sikerült megtalálniuk a közös hangot, gyakran még maradnak, és nélkülünk folytatják tovább a kapcsolatépítést.

Mivel itt mindenki jól ismeri, hogy mit tanít az Online Katapult, és a zárt Facebook csoportból már sokan ismerik egymást, nem kell aggódnod, hogy nem fogsz tudni beilleszkedni.

6. 20% kedvezmény Klubtagoknak MINDENBŐL!

Minden Klubtagunk 20%-os kedvezménnyel vásárolhat az Online Katapultnál. Ha egy évben egyszer eljössz egy konferenciánkra és megveszel egy tananyagot, akkor a Klubtagságod díja máris töredékére csökkent!

Ha netán azon gondolkodsz, hogy megéri-e tagnak lenned Magyarország egyik legnagyobb, leggyakorlatiasabb online marketing eszköztárába és közösségébe, akkor gondolj arra:

Ezt az összeget többnyire amúgy is visszatermeled a hozzá járó 20% kedvezményeddel… kvázi ingyen kapod meg az odabent rejlő közel 500.000 Forintnyi értéket.

Neked nincs más dolgod, mint kihasználni a Klubtagsággal járó értéket, fejlődni, tanulni, és a díj többszörösét fogod kitermelni. Ahogy fejlődsz és haladsz előre, egyre többet akarsz majd tanulni tőlünk, ami pedig a 20% kedvezménynek hála, igazán baráti áron elérhető lesz a számodra.

Nincs más dolgod tehát, nézz be a Katapult Klubba, próbáld ki, hogy milyen Klubtagnak lenni, és ha úgy látod, hogy megéri a tudás amit kapsz, akkor tarts velünk, és vállalkozz sikeresen, online!

2018-03-07T16:02:12+00:00

A szerzőről:

Szia, Szendrei Ádám vagyok, az Online Katapult Marketing Menedzsere. Köszönöm, hogy itt vagy velünk, és remélem hasznosnak találod az itt olvasottakat. Olyan gyakorlati, hasznos tippeket szeretnék megosztani Veled, amelyeket én is sikeresen alkalmazok a saját vállalkozásomban. Ha bármi kérdésed, ötleted van, kérlek írd meg a hello@onlinekatapult.hu-ra!

Csatlakozz több mint 5.000 sikerre éhes vállalkozóhoz MA!

És megkapod a kitesztelt pénztermelő fortélyainkat

INGYEN!

A fenti gombra kattintva elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat és hozzájárulsz ahhoz, hogy hírleveleket küldjünk számodra.

Sikerült! Köszönjük, és üdvözlünk a Katapulterek között!

Hamarosan kapni fogsz tőlünk egy levelet a megadott email címedre. Ebben részletesen leírjuk, hogy mire számíthatsz tőlünk, és mit kell tenned, hogy biztosan megkapd a leveleinket!