VÁRJ! Erről még döntened kell…2017-03-09T15:49:03+00:00

stopupsell

STOP: , a rendelésed még nem végleges, várj!

Egy ajándékod még “lóg a levegőben”, döntened kell róla!

Csatlakozz a Katapult Klubhoz

Igen, kipróbálom a Katapult Klubot 7 napig ingyenesen. A Klubtagságom az első 7. napban ingyenes,
utána a 5.990 Ft + ÁFA havi díjat az előzőleg használt bankkártyámmal tudom kifizetni. (A 7 ingyenes nap alatt BÁRMIKOR emailben lemondhatom a tagságom és nem terhel költség.) Megértettem, hogy a klubtagságot BÁRMIKOR lemondhatom egy emaillel.

fogaddel
GRATULÁLOK! Az imént igényelt könyvvel:

  • ingyen szerezhetsz vevőket és ezzel
  • megnöveled az online bevételeidet.

KÖVETKEZŐ LÉPÉS:

Fogadd el az ajándékod és valósítsd meg feleannyi idő alatt a könyvben leírtakat!

A KATAPULT KLUBBAL GYORSABBAN ÉS MESSZEBBRE FOGSZ ELJUTNI,
mintha csak a könyvet használnád. AJÁNDÉKOD egy 7 napos, INGYENES hozzáférés a Klubhoz, cserébe amiért megvásároltad a könyvünket.

FIGYELEM! Ez egyszeri ajánlat, ami nem érhető el nyilvánosan! A Katapult Klubhoz csak ügyfelek csatlakozhatnak, limitált ideig!

klublogoA Katapult Klub egy zárt online felület, egy online kincseskamra, melybe felhasználónév-jelszó párossal tudsz belépni. Ebben a kincseskamrában őrizzük az alábbi kivitelezési terveket, melyekhez folyamatosan, havonta újabbakat készítünk, a régieket pedig frissítjük, karban tartjuk.

cover-funnel

Hogyan tervezd meg az értékesítési tölcséred?

A profitmaximalizáló értékesítési tölcsér az online eladás alapja. A tölcsér teszi lehetővé, hogy több vevőnek egyre többet és többször tudj eladni. (Ez a kivitelezési terv a könyvbéli változat kibővített verziója.)

Hogyan készítsd el az első lead magneted?

A lead magnet segítségével bárkiből ki tudod “csalni” az email címét, ráadásul úgy, hogy imádni fog téged. Ez az anyag megreformálja az email cím gyűjtésed! (Ez a kivitelezési terv a könyvbéli változat kibővített verziója.)

Hogyan tervezd meg az optin oldalad?

Ha eddig siralmasan szerepelt a feliratkozó oldalad, akkor nagy eséllyel nem vetted figyelembe azt a 12 kritériumot, amit ez a kivitelezési terv elmagyaráz neked. (Ez a kivitelezési terv a könyvbéli változat kibővített verziója.)

Hogyan tervezd meg a belépő terméked?

Ajtóstul a házba, egyből eladni a legdrágább terméket? Á-Á! Kell egy csali, ami megfogja a 21. század vevőjét és behúzza a kosárba… (Ez a kivitelezési terv a könyvbéli változat kibővített verziója.)

Ezek a kivitelezési tervek azért roppant értékesek egy olyan mikrovállalkozónak mint TE, mert csináld magad, készre szerelt segítséget, sablonokat adnak az online eladásod gatyába rázásához. Dupla olyan gyorsan haladhatsz, töredékére csökkentve a bukdácsolást. Azt csinálhatod ami működik, ami elad online.

Hogyan tervezd meg a sales oldalad?

Mit szólnál egy 19 lépésből álló formulához, amivel ezután BÁRMIT el tudsz adni? Ez nem álom, tényleg pár kattintásra vagy csak tőle… (Ez a kivitelezési terv a könyvbéli változat kibővített verziója.)

Hogyan maximalizáld a céged profitját?

Ezt az anyagot kizárólag nyugtató bevétele után nézd meg! Felmegy a vérnyomásod ha rádöbbensz mennyi pénztől estél eddig el… (Ez a kivitelezési terv a könyvbéli változat kibővített verziója.)

cover-adwords

Hogyan állítsd be az AdWords hirdetéseidet?

A vásárlásra kiéhezett látogatók mind AdWords-ből jönnek. Feltéve ha használod és jól van beállítva, jó hirdetésekkel… Ez a kivitelezési terv abban fog segíteni, hogy jól használd!
cover-elovideo

Hogyan készíts házilag vérprofi élő videót?

A videó a jövő, pláne ha online eladásról van szó. A videót kismilliárd helyen lehet használni az értékesítés során, ebben a kivitelezési tervben pedig erre tanítunk meg, hogyan készíts profi élő videót.

GRÁTISZ meglepetés, hogy a Katapult Klubban, az állandóan frissülő és gyarapodó kivitelezési tervek mellett, van egy haladó, labor szekció is. Itt havonta olyan videós tippeket, ötleteket adunk online marketing témában, amik még forrón ropogósak

Hogyan válj IDEGENBŐL KEDVENCCÉ az új olvasók szemében?

Ebben a videóban egy olyan egyszerűen és gyorsan kivitelezhető módszert fogok neked mutatni, amivel azonnal érzelmi kapcsolatot tudsz majd építeni a listádra feliratkozó emberekkel.

Bevételduplázó kuponos módszer, ami 20 milliós bevételt hozott

Nézd meg azt az esettanulmányt ami részletesen bemutatja azt a kuponos módszert ami megduplázta az eladásainkat és több milliós bevételt hozott.

A Mobilgeddon és a mobilos látogatóvásárlás milliókat érő titka

Mi az, amit tudnod kell a Mobilgeddonról és az igazi hátrányairól a büntetésen felül? +1 tipp a “mobilos látogató vásárlásról”, amivel 2 millió forintot kerestünk.

Honlapkészítés marketing központú gondolkodásmóddal

Részletesen bemutatjuk neked azt, hogy mi milyen eszközökkel, szoftverekkel készítjük ÓRÁK alatt, saját kezűleg a pénzt termelő honlapjainkat.

FIGYELEM! Ez egyszeri ajánlat, ami nem érhető el nyilvánosan! A Katapult Klubhoz csak ügyfelek csatlakozhatnak, limitált ideig!

Csatlakozz a Katapult Klubhoz

Igen, kipróbálom a Katapult Klubot 7 napig ingyenesen. A Klubtagságom az első 7. napban ingyenes,
utána a 5.990 Ft + ÁFA havi díjat az előzőleg használt bankkártyámmal tudom kifizetni. (A 7 ingyenes nap alatt
BÁRMIKOR emailben lemondhatom a tagságom és nem terhel költség.) Megértettem, hogy a klubtagságot
BÁRMIKOR lemondhatom egy emaillel.