OKCS könyv sales oldal2018-06-22T16:28:24+00:00

Az Online Katapult bemutatja:

ONLINE KAMPÁNYOK CSÚCSRA JÁRATVA

Így érd el, hogy követőid jogos tartozásukat törlesztve, fülig érő mosollyal tömjék a zsebed minden kampányodban, ahelyett, hogy te kaparnál a pénzed után…

Mi van a könyvben?

Világszinten ÚJ kampánystratégia

Ne keresd máshol, ezt a stratégiát mi fejlesztettük ki! Mindenki USA piacról merít, de mi továbbgondoltuk mestereink tanait. Kiizzadtunk, kivéreztünk valami ÚJAT, ami világon itthon, MOST debütál először.

7 kampány tapasztalata alapján tökéletesítve

Nem kísérleti nyulakat keresünk. 7 kampány óta milliós profittal zárunk és mind a könyvben leírt logikát követte. Ahol eltértünk ott megégtünk. Oda-vissza teszteltünk a tökéletes tervrajzért – ezt kapod most meg.

Merőben ÚJ
megközelítés

A mai kor embere figyelmetlen, bizalmatlan és lusta. Nekünk mégis tomboló rajongók tömik pénzzel a zsebünket. Nem mi vagyunk a sztárok, a vevőinket tesszük azzá. Ez egy merőben új, bizalom alapú megközelítés.

Betűről-betűre vezetett megvalósítás

Az Egri csillagok nem konkurens. Ez a könyv egy munkaeszköz. Csak az elkészült kampány hoz eredményt, ezért atomi részletességgel vezetünk végig a kivitelezés sablonjain.

Ez a könyv a megállíthatatlan vállalkozásod következő lépcsője

A bizniszedbe értékesítési tölcsérek pumpálják a friss vért, de a kampányok töltik fel a számládat.

 • Az új vevők szerzése nullszaldó közelében is elismerésre méltó, profitot csak a legjobbak termelnek rajtuk.

 • A növekedéshez viszont tőkére van szükséged, ebben segítenek a kampányok.

 • Az online marketing kampányok monetizálják a meglévő listádat, vevőidet, követőidet.

 • Ez a könyv a rendszeres bevételszerzés azon tervrajzát tartalmazza, amivel mi nőttünk nullától az 55 millióig, alig több mint 1 év alatt.

Ennyi elég volt, a könyvet akarom!

Egy hagyományos kampány listát éget, a miénk listát épít

Hagyományos kampányok

Egy hagyományos kampány az eladni akarás bűzét ontja magából. Letolod a gatyád (árakciózol), majd addig zaklatod a követőidet míg ki nem rázod az utolsó forintot a zsebükből. Eredmény: karcsú bevétel, csúfos profit, pusztuló követőtábor.

VS.

Bizalom alapú kampányok

A bizalom alapú kampánystratégia szerint úgy kommunikálsz, hogy az önzetlen jóakarás illatát ontod magadból. Az emberek köréd gyűlnek, tanítod és vevőkké műveled őket. Eredmény: rekord bevétel, vastag profit, raving fanok és épülő követőtábor.

Ahogy a „Kampányépítő Mesterkurzusból” már tudod, sokmilliós kampányok tapasztalata alapján jutottunk el a sikerreceptig, amit eléd tárunk a könyvben

Nem láttad valamelyik KÉM részt? Alább bepótolhatod!

„Dugd bele a nyelved a befőttes üvegbe”
és ízleld meg a kampány- sikerreceptet!

A sikeres kampányaink lelke a visszautasíthatatlan ajánlat, és a saját fejlesztésű, értékelvű kommunikáció.
Mindkettőhöz részletes kivitelezési terveket találsz a könyvben.

AJÁNLAT

Bónuszt szerzünk, garanciát csavarunk, értéket strófolunk, majd 7 lépésből megszületik életed legjobb ajánlata. Az ajánlat sokat rágott csont, mégis meg tudtuk fűszerezni katapultos leleménnyel, példákkal és tippekkel, hogy marketingveteránként is felcsillanjon a szemed.

ÉS

KOMMUNIKÁCIÓ

Na ez lesz az igazi nagy durranás ebben a könyvben! A teljesen saját, nulláról kitapasztalt kommunikációs stratégiánk fogja az igazi különbséget tenni aközött, hogy cseszegető sorozatot csinálsz-e vagy szofisztikált, elegáns, tanítás alapú bizalomépítő kampányt.

Meggyőztetek, én csak a könyvet akarom!

A bizalom alapú kampánykommunikáció 4 eleme

1. Figyelemfelcsigázó levelek

Megtanítunk tapintható feszültséget vinni a levegőbe. Két olyan emailt fogsz megírni, melyek sorba állítják az embereket, mint új iPhone az Apple store előtt. A kampányod fürkésző tekintetek keresztüzében fog meglódulni, ahelyett, hogy neked kéne kivakarni a közöny porából.

2. Vevőművelő tartalomsorozat

Adunk egy 6-részes sablont, mellyel törzsvevőket művelhetsz még a notóriukus kételkedőkből is. Ahelyett, hogy üres sales emailekkel folyamat megerőszakolnád a listádat, értékadással, edukációval fogod elmélyíteni a bizalmat. Tudod, ez olyan mint egy párkapcsolat. Csak annyit tudsz kivenni, mint amennyit belteszel. Megtanítjuk, hogyan vigyél harmóniát egy kampányba.

3. Pénzarató sales emailek

A kiművelt vevő magától fizet, neked csak nyújtanod kell a kezed. A Pénzarató sales emailek lesznek a te karjaid, melyekkel jogos törlesztésüket veszed át. Bár sales emailek, mégsem lépnek az emberek arcába. Egyrészt nincs rá szükség, másrészt adunk 6 szuper sablont, hogy eleganciával tálald a meggyőzés gondolatait.

4. Profitmaximalizáló lezárás

A könyvben leírjuk, mely emailekkel csapunk 50-60% plusz bevételt minden kampányunkhoz, egyetlen nap alatt. A jó zárás bevételcsúcsot, földöntúli mámort okoz. Ha elrontod… pff… inkább ne is beszéljünk róla… Nem fogod, hisz itt van ez a könyv, ami segít neked.

Mi a sztori és a NAGY MIÉRT a könyv mögött?

avagy hogyan mentettünk meg 6.234.112 Ft profittal egy bukott konferenciát

Kattints a videóra, hallgasd meg, mi a sztorink, kik vagyunk és mi jogosított fel minket
arra, hogy könyvet írjunk a bizalom alapú kampányok elsöprő erejéről.

Mire van szükséged a sikeres kampányoláshoz?

Ha már van egy 1) minimális követőtáborod és egy  2) bevált terméked (=azaz már adtak érte pénzt, megél belőle a céged) akkor mindened adott ahhoz, hogy sikerrel tudj kampányolni a könyvünkben található új módszer segítségével. 🙂 Nincs több kifogás!

Én is sikeres kampányokat akarok!

Mit ad majd neked ez a könyv, ha az első kampányodra készülsz?

Következő szintre katapultálhatod a vállalkozásod

Ameddig nem kampányolsz, olyan mintha csak a sütemény szélét ennéd. A puha, krémes profit ott vár középen, de te csak a száraz vevőszerzésre fókuszálsz. Most végre elnyered vállalkozásod méltó jutalmát, töltöd a számlád és szintet léphetsz.

Akkor csinálsz pénzt, amikor akarsz

Az első kampányod után, igazságtalan képességek birtokába kerülsz. Ha bármikor pénzre van szükséged, hát „írsz magadnak”. Többé nem leszel kiszolgáltatva semmilyen cash-flow szeszélynek.

Végre elkezdenek komolyan venni

Egy jó kampánynak híre megy. Mindenki látja a profizmusod, hozzáértésed, szenvedélyed – ez pedig erősen pozícionál, pláne a magyar piac sivatagán. Nem csak a követőid, de még a konkurensek is komolyan fognak venni ezután.

Megalapítod a saját törzsed, hogy eltartson téged

Még Russell Brunson mondta, hogy annak a vállalkozónak többé nem kell dolgoznia, aki 1000 törzsvevőt gyűjt maga köré. Ők azok akik odáig vannak érted és kérdés nélkül megveszik, mindegy mivel jössz ki. Egy kampány ugyan nem csinál nyarat, de minden alkalommal hozzáad a saját törzsed kiépüléséhez…

Rendeld meg MOST a saját példányodat,
és 2 munkanapon belül kézhez kapod!

Kérem a könyvet!

Miben lesz jobb a következő kampányod,
ha a könyvben leírt sikerreceptet követed?

 • Nagyobb figyelem, több interakció, több eladás
  A könyvben leírt kampány-sikerrecept igazi védőoltás a konkurenseket fertőző kampány-betegségekkel szemben. Te nem leszel görcsös, összecsapott, uncsi és öncélú, mint a többiek. Olyan keretrendszert kapsz kezedbe, mellyel érdekesen, izgalmasan fogsz kampányolni, a követőid pedig inni fogják szavaid. Az egész kampányod cukormázas robajjal fog becsapódni, ami meglátszik az eredményeiden.

 • Akár 2-3-szorozhatod 1-1 kampányod bevételét
  Erre nincs garancia, de bizonyíték annál inkább. A sírból hoztunk vissza és zártunk 5 milliós nettó bevétellel egy konferenciát, hála az új típusú kampány stratégiának. Ez bizony sokszoros szorzó… Ha te is ezzel a módszerrel kampányolsz, nálad is drasztikus lehet a változás. Ezt még nem koptatta unásig a piac, ráadásul alapból nem a lehúzás oldaláról közelíti meg a vevőt.

 • Bár profibb kampányt csinálsz, rövidebb idő alatt elkészülsz
  A könyvben található kivitelezési tervek és sablonok akkor is vezetik a kezed, ha ez lesz életed első kampánya. Mondhatnám, hogy gondolkoznod sem kell, de ettől nem szeretnénk megkímélni. Tény viszont, hogy feszes tempóban tudsz haladni, csak pakolod a legó-elemeket és írod a saját mondtadait, egyszerű példák alapján.

 • Nincs többé „villogó kurzor” effektus
  Órák óta nyitva a Word, de semmi nem jut eszedbe? A kampányolás tipikus átka, ha nem jön a kreatív gondolat, pont mikor haladni kéne. Ahelyett, hogy ezután kiégett aggyal préselnél ki magadból valami középszerűt, másold át az előre megfogalmazott, sablonizált gondolatokat a könyvből.

 • Megszabadulsz az ütemezés és szétszórtság kínjától
  Nem csak azt írtuk le betűről betűre, hogy mit csinálj, hanem azt is, hogy mikor. Állandó csúszás, frusztráció jellemez? Akkor a könyvbéli ütemterv nagy segítségedre lesz, pláne, hogy az emailek kiküldésére is tervet adunk a kezedbe.

  .

Rendeld meg MOST a saját példányodat,
és 2 munkanapon belül kézhez kapod!

Kérem a könyvet!

Ha most kéred a könyved, 3 db bónusszal is megkenünk

BÓNUSZ #1: 26 db ingyenes online marketing eszköz

Építsd olcsón és egyszerűen az online birodalmad! Kép- és videószerkesztés, kémkedés, ötletszerzés, honlapépítés… mindenre van egy ingyenes eszköz ebben a listában. Tökéletes kiegészítő a kampányodhoz. 5.000 Ft helyett AJÁNDÉK

BÓNUSZ #2: 102 db kampány ötlet és apropó

Fogalmad sincs milyen alkalomból rendezz kampányt? Összeszedtünk 102 apropót, hogy mindig legyen okod kampányolni. Ahelyett, hogy ezen törtnéd a fejed, megírhatsz még egy levelet… 5.000 Ft helyett AJÁNDÉK

BÓNUSZ #3: Kampánytámogató Facebook hirdetések

Az 50 ezer forintos Facebook Hirdetési Napon mutattunk be egy módszert, amivel minden kampányunk bevételét megtoldjuk plusz 20-30%-al. Az erről szóló 1 órás előadást, most ingyen kapod meg. 24.990 Ft helyett AJÁNDÉK

Kérem a bónuszokat és a könyvet!

Mit gondolnak mások a könyvről?

“Kampány nélkül nincs bevétel. Pont. Ez a könyv lépésről-lépésre útmutatót ad a kezedbe a bevételhez.”

Losonczi János
a OtthonFa társalapítója

“A könyvben ott van minden, csak csinálod, végigmész a feladatokon és kész van a kampányod. Működik.”

Csepregi Balázs
a a SalesAutopilot társalapítója

“Eddig még nem gondoltunk arra, hogy egy kampányt ennyire jól lehet sablonizálni, pedig számtalan kampányt csinálunk magunknak is, ügyfeleinknek is.”

Sipos Zoltán
a Marketingszöveg.com alapítója

“Ha szeretnél a listádon lévő emberekből pénzt csinálni, akkor ennél hatékonyabb módszerrel nem fogsz találkozni!”

Deák Ferenc István
a a Nyugdíjbiztosítás.com társtulajdonosa

“A srácoktól megszokott, pucérra vetkeztetős őszinteséggel számoltak be a kampányaikról, igazi kuriózum ez a könyv!”

Bodnár Zsolt
a HuppanjBele alapítója

“Kérlek NE vedd meg ezt a könyvet, meg szeretném tartani kizárólag saját magam számára, meg annak a pár Katapult Klubtagnak, akiket úgysem tudok elijeszteni a vásárlástól azzal, amit itt mondok…”

Kovács István
a a ModernGazda társalapítója

“Úgy álltam neki a könyvet olvasni, hogy úgysem fogok túl sok újat olvasni…és hát tévedtem. Akarom mondani, egy ÓRIÁSIT tévedtem!”

Csont Attila
a SalesFunnel kivitelező

“Megint nagyot alkottatok srácok, minden elismerésem. Csak követnem kell a lépéseket és készen lesz a kampányom. Éljen az Online Katapult!”

Kollár Anna
a Self-Love Coach

Adok egy esélyt én is a könyvnek!

40.980 Ft értékű csomagot kaphatsz br. 5.990 Ft-ért (5.705 Ft + ÁFA)!

 • Ingyenes szállítással megkapod a sikeres kampányok receptjét tartalmazó könyvünket.

 • Megosztunk veled 26 ingyenes marketing eszközt.

 • Kapsz tőlünk 102 kampány ötletet.

 • Kampánytámogató Facebook hirdetésekkel segítjük a sikered.

KÉREM A KÖNYVET 34.990 Ft AJÁNDÉKKAL!

Külföldi szállításra is van lehetőség!

A megrendelő oldalon a szállítási adatoknál lévő linkre kattintva tudsz külföldi rendelést leadni. A külföldre való kiszállítás költsége br. 3.797 Ft.

A következő országokból tudsz jelenleg könyvet rendelni:

Ausztria, Dánia, Egyesült Királyság, Franciaország, Horvátország, Németország, Olaszország, Románia, Szlovákia, Szlovénia

KÜLFÖLDI CÍMRE KÉREM A KÖNYVET!

Kérd a saját könyvedet, belföldi kiszállítás esetén

ingyenes házhoz szállítással!

Juss hozzá a könyvhöz minél előbb!

Mennyibe kerül?

A könyv ára br. 5.990 Ft (5.705. Ft + ÁFA) , a házhoz szállítás pedig ingyenes.

Mikor kapom meg?

Belföldre a rendeléstől számított 2 munkanapon belül kiszállítja a futárszolgálat az általad megadott postázási címre.

Külföldre a rendeléstől számított 7-10 munkanapon belül kiszállítja a futárszolgálat az általad megadott postázási címre.

1. Email cím 2. Rendelési adatok

Add meg az email címed.

Szállítási és fizetési adatok

 

A megrendeléshez add
meg az email címed:

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

A könyv ára bruttó 5.990 Ft, ingyenes kiszállítással.
A következő oldalon kell megadnod a szállítási
adatokat és ott tudsz fizetni bankkártyával.

Kiszállítás:

Belföldre a rendeléstől számított 2 munkanapon belül kiszállítja a futárszolgálat az általad megadott postázási címre.

Mennyibe kerül?

A könyv ára br. 5.990 Ft (5.705 Ft + ÁFA). A házhoz szállítás ingyenes.

Szomorú vevő nálunk egy kanyit sem fizet!

Nálunk nincs szégyenfal.
Nem fogjuk darts-szal dobálni a fotódat, ha viszaküldöd a könyvet.
Próbáljuk ígéreteinkhez hűen, a maximumot nyújtani neked, de ha más lesz a véleményed olvasás közben, akkor ne fogd vissza magad! A vásárlásodtól 30 napig, bármikor, első szóra visszafizetjük a könyv árát ha mégsem tetszik. Szomorú vevőtől nem fogadunk el pénzt!

Megértettem a garanciát, kérem a könyvet!