Szeretnéd, hogy nálad is előadjunk? | Vendég Előadás2018-04-17T16:51:49+00:00

Szeretnéd, hogy nálad is előadjunk?

Beszéljünk róla!

Tudjuk nagyon jól, hogy még “vállalható” előadót találni is nehéz, nem hogy egyenesen SZUPER JÓ-t.

Ismerős a probléma, ugyanis mi magunk is szervezünk élő eseményeket és néhány alkalommal szerepeltünk már vendégelőadóként is. Sőt, több tucat konferenciát magunk is végig ültünk nézőként és látjuk, hogy mennyire ki tud lógni egy-egy előadó.

Nézd meg a legutolsó konferenciánk hangulatvideóját és az oldal többi
részét, hogy lásd, jó döntést hozol, ha minket hívsz meg előadni:

Mit érdemes tudnod az Online Katapultról?

zsolt-kk

  • Az első éves árbevételünk meghaladta az 50 millió forintot

  • Az Online Vevőszerzés Csúcsra Járatva című könyvünket már több mint 2.000 példányban adtuk el

  • Miénk Magyarország legnagyobb fizetős online marketing közössége, a Katapult Klub

  • Évente 3-4 millió forintot költünk Facebook hirdetésekre úgy, hogy az bőven meg is térül

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Erre számíthatsz, ha minket hívsz el

Művészi Igényesség

Minden egyes blogcikkünk esetén, minden LIVE adásunk előtt, és minden megjelenésünknél jelentős időt töltünk azzal, hogy az információkat gyönyörűen tálaljuk. A szép, rendezett információ számunkra ugyanolyan fontos, mint maga a tartalom.

Gyakorlatias Tudás

Imádjuk konkrétumokkal lenyűgözni a közönségünket. A legtöbb marketing tanácsadó nagy számokról beszél, mi konkrét esettanulmányokat mutatunk, és mért, valós eredményekkel támasztjuk alá, hogy mi az ami működik.

Content is King

Mi nem sales prezentációt fogunk tartani a közönségednek. Értéket akarunk adni, és meg akarjuk mutatni azt, amit képviselünk. A mi prezentációnkban a kontent a király, így biztos lehetsz benne, hogy újat fogunk mutatni.

100% Online Marketing

Mi nem a levegőbe beszélünk. Az általunk bemutatott marketing stratégiákat és taktikákat egytől egyik kipróbáljuk a saját mikrobizniszeinkben. Évente több millió forintot költünk hirdetésekre úgy, hogy az mérhetően megtérül.

Új Szemléletmód

Az online technológiák fejlődése lehetőséget ad, hogy egyre kifinomultabb marketing rendszerekben gondolkodhassanak a vállalkozások. Folyamatosan kutatjuk az új, modern, működő technikákat, amiket szívesen megosztunk a rendezvényeden is.

Velünk Könnyű

Tudjuk, mekkora kihívás megszervezni egy konferenciát. Van tapasztalatunk benne, és ha minket kérsz fel előadónak, akkor mindent meg fogunk tenni, hogy megkönnyítsük a dolgod. Szívesen alkalmazkodunk a tematikához, és segítünk, hogy elérd a célod.

Ezek a legnépszerűbb előadásaink:

Saját rendezvényeink

Minden évben több saját rendezvényt is szervezünk. Számunka a legfontosabb szempont mindig az értékteremtés. Ehhez szerintünk három dologra van szükség: új, és hasznos tartalomra, jó szervezésre, és igényes megjelenésre.

Az alábbi videókból láthatod, hogy mindhárom területen igen magasra tesszük magunkkal szemben a mércét:

Online Műhelytitkok Konferencia 2016

Katapult Klubtalálkozó 2016

Mit mondanak azok, akik láttak már minket előadni?

“Az előadók felkészültsége az egyértelmű. Nagyon sok gyakorlati tippet láthattam, és ami a legjobban tetszett, hogy a tesztelt, bevált oldalakat is képszerűen bemutatták.”

Hegedűs Júlia

“Azok tanuljanak a Katapultos srácoktól, akik valódi, megvalósítható dolgokat akarnak tanulni, és valóban pénzt akarnak keresni az interneten.”

Kiss Gergő

“Konkrétumokat adnak át a srácok, nagyon lendületesek, ez a fiatalos lendület az, ami az online világot előremozgatja. Mindenféleképpen ajánlanám mindenkinek, aki az online piacon működik.”

Zátrok Csaba

Kapcsolat

Szeretnéd, ha a Te rendezvényeden is ott lennénk? Írj nekünk bátran!

Lépj velünk kapcsolatba!

Töltsd ki az alábbi mezőket, és hamarosan visszajelzünk Neked. Kérlek, hogy lehetőleg minden mezőt adj meg, mert annál gyorsabban tudunk döntést hozni.

Kérjük, add meg a vezetékneved!
Kérjük, add meg a keresztneved!
Kérjük, add meg, hogyan tudunk írni neked!
Kérjük, írj néhány szót a rendezvényedről!
Kérjük, add meg a telefonszámod!